Járvány

2020.04.10. 06:48

Matt LeBlanc: ez volt a legfurább dolog, ami a Jóbarátok miatt történt velem (videó)

A színész egy interjúban arról beszélt, hogy a sikerrel a bizarr esetek száma is növekedett.

The winner for Best Performance by an Actor in a Television Series Comdey or Musical Matt LeBlanc poses with the trophy at the 69th annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California, January 15, 2012. AFP PHOTO / Robyn BECK (Photo by ROBYN BECK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

Ha csak a forgatókönyvből indulunk ki, sejthető, hogy a sorozat szereplői életük legviccesebb, legbizarrabb és legkínosabb szituációit élték át a forgatások során, azok után vagy éppen a siker miatt – írja a hirado.hu.

A legfurcsább élményéről, mely a sorozathoz kapcsolódik, most a Joey-t alakító, Matt LeBlanc mesélt a Kelly Clarkson Show egy korábban rögzített epizódjában, mely a napokban debütált.

“Az egyik nap kapcsolgattam a tévét és megálltam a híreknél, ahol osztott képernyőn éppen légi felvételeket mutattak a házainkról (a Jóbarátok színészeinek valódi otthonáról – a szerk.)” – emlékezett vissza a kirívó esetre Matt, aki csak arra tudott gondolni, látva a képeket, hogy ideje új tetőt csináltatnia.

A járványra való tekintettel a Jóbarátok visszatérésének munkálatait elhalasztották. A hírek szerint egyelőre csak májusig tolódik el a dolog, addig azonban üres marad az a híres narancssárga kanapé a Central Perkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!