családi szülinap

2020.04.28. 10:43

A kétéves Lajos herceg szakasztott édesanyja

Vilmos herceg feleségének egy gyerekkori fotója a bizonyíték arra, hogy a kis Lajos hasonlít legjobban édesanyjára.

This undated photograph released by Kensington Palace on April 22, 2020, shows Britain's Prince Louis of Cambridge, who celebrates his second birthday on April 23, 2020, in a photograph taken by his mother, Britain's Catherine, Duchess of Cambridge. (Photo by The Duchess of Cambridge / KENSINGTON PALACE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / DUCHESS OF CAMBRIDGE" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - NO SALES DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS - NO USE AFTER DECEMBER 31, 2020 - TO BE USED IN RELATION TO THE EVENTS MENTIONED IN CAPTION /

Forrás: Kensington Palota/AFP

Fotó: Katalin hercegné

Néhány nappal ezelőtt kétéves lett Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermeke, Lajos. A hirado.hu cikke szerint a nagy nap alkalmából természetesen a kiváló fotográfus hírében álló Katalin készítette el fiáról a szülinapi portrékat.

A fiúcska szivárványszínű festékkel készített kézlenyomatot, ami persze nem is lehetne aktuálisabb jelen egészségügyi veszélyhelyzetben, azonban azon kívül, hogy mennyire tüneményes a kis herceg, az is kiderült, hogy szakasztott édesanyja.

“Mindenki azt mondogatja, hogy Lajos mennyire hasonlít Katalinra. Ő maga is gyakorta viccel azzal, hogy Lajos az egyetlen, aki hasonlít rá”

– nyilatkozta a People magazinnak egy családi barát.

Kate Middleton Jokes Prince Louis 'Is the Only One Who Looks Like Her' — and 'She Loves It' https://t.co/MAERW2v15s

A lap szerint a pár elsőszülött fia, György inkább az apukájára ütött, a négyéves Saroltát pedig mindig dédnagymamájához, Erzsébet királynőhöz hasonlítják. Így aztán nem csoda, hogy a hercegné boldog, amiért egyik gyermeke az ő vonásait örökölte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!