Járvány

2020.03.19. 14:15

Nem forgatják le a Jóbarátok új különálló epizódját

A produkciót leállították, és legalább májusig nem folytatják a munkát.

Egyelőre nem forgatják le a népszerű Jóbarátok című tévésorozat HBO Max számára készülő külön epizódját – értesült a The Hollywood Reporter.

A különkiadást jövő hétfőn és kedden vették volna fel az egykori sorozat díszletei között a Warner Bros. filmstúdió burbanki helyszínén. A koronavírus-járvány miatt azonban a produkciót leállították, és legalább májusig nem folytatják a munkát.

Az amerikai járványügyi központ (CDC) ajánlása szerint kerülni kell az 50 fősnél nagyobb csoportokat, és egy filmes vagy tévés forgatás több száz főt mozgat meg.

A Jóbarátok hatalmas globális népszerűsége miatt nagyon fontos volt az újonnan induló HBO Max streamingszolgáltatásnak.

A Disney például olyan várva várt produkciókkal kezdte meg tavaly a streamingszolgáltatását, mint a Star Wars nyomán született Mandalorian-sorozat.

A hollywoodi lap szerint egyelőre teljesen bizonytalan, hogy mikor mutathatja be az HBO Max a Jóbarátok új epizódját. A kultsorozat 1994-től tíz évadon át futott az amerikai televízióban, és világszerte megszerették a nézők.

A széria állandó szereplőgárdáját Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer alkotta.

Borítókép: wikipedia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!