ez igen!

2020.03.03. 18:03

Megmutatta diétája eredményét Rebel Wilson

A színésznő büszkén vállalja új alakját.

Australian actress Rebel Wilson arrives for the 92nd Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 9, 2020. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

A 40 éves kor az amerikai színésznőnél, Rebel Wilsonnál is elhozta a szemléletváltás idejét, ugyanis a Koszorúslányok, a Tökéletes hang, a Macskák és a Jojo Nyuszi sztárja a minap az Instagramon olyan képeket posztolt, amelyeken szemmel láthatóan karcsúsodni kezdett – írta meg a Hollywoodlifera hivatkozva a hirado.hu.

A Mammothban, Kalifornia egyik legnépszerűbb síparadicsomában tartózkodó Rebel ezt írta a posztjában: „Egy kis tüzet hozok a hóba” – miközben fekete síruhájában modellként pózol barátnője mellett.

Rebel még decemberben nyilatkozta azt, hogy pusztán a Macskák forgatása alatt 4 kilót leadott, de az akkor még egyáltalán nem tűnt tudatosnak. Azonban a mammoth-i fotók láttán ez már egy átgondolt, koncepciózus fogyásnak tűnik, amivel a komika Melissa McCarthy példáját követi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!