Családi fészek

2020.03.01. 08:21

Malibui luxusvillába költözhet át Meghan és Harry

Az ingatlanban korábban Kylie Jenner is lakott.

London, 2020. január 8. 2020. január 7-én Londonban készített kép Harryrõl, Sussex hercegéről, a brit trónörökös másodszülött fiáról és a feleségéről, Meghan sussexi hercegnőről. Harry és Meghan 2020. január 8-án bejelentette, hogy visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétől és azon dolgozik, hogy pénzügyileg függetlenné váljék.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Facundo Arrizabalaga

Bár egyelőre Kanada vendégszeretetét élvezi a királyi családból úgymond kivált Meghan hercegné és Harry herceg, de sajtóértesülések szerint, a pár és kisfiuk, Archie hamarosan még közelebb költözik a nagymamához, Doria Raglandhez, aki Kaliforniában él írja a hirado.hu.

Több forrás, köztük Caithlyn Jenner is megerősítette, hogy az egykor lánya, Kylie Jenner tulajdonában lévő malibui villa, mely a Petra Manor nevet viseli, nagyon megtetszett a párnak.

A nyolc hálószobás, tíz fürdőszobás, táncstúdióval, saját mozival, medencével és boros pincével rendelkező villa 5,4 millió fontba kerül, ami több mint kétmilliárd forint.

Borítókép: 2020. január 7-én Londonban készített kép Harryről, Sussex hercegéről, a brit trónörökös másodszülött fiáról és a feleségéről, Meghan sussexi hercegnőről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!