kiderült

2020.03.03. 11:38

Daniel Radcliffe elárulta, bevállalna-e egy újabb Harry Potter-filmet

Úgy tűnik, örökre hátat fordított a varázsvilágnak.

English actor Daniel Radcliffe arrives to attend the screening of TBS' "Miracle Workers" at Buttenwieser Hall in New York on May 14, 2019. (Photo by Kena Betancur / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Hiába pusmogtak róla, úgy tűnik, kacsa volt a hír, hogy Daniel Radcliffe feltűnhet egy cameo erejéig a következő Lenyűgöző teremtmények-filmben. Erre legfrissebb interjúja a bizonyíték, mely szerint nem valószínű, hogy ismét rábólintana egy ilyen felkérésre – írja a Híradó.

“Nem hiszem, hogy igent mondanék, bár soha ne mondd, hogy soha. Semmi sem siettet, hogy ismét Potter legyek, ráadásul ezen a filmek már a múlt részei és egészen jól megvannak nélkülünk is” – mondta a 30 éves Daniel a Varietynek.

A színész egyébként elégedett a karrierjével, bár azt nem tudja megígérni, hogy sosem térne vissza a szériához. Ellenben élvezi a szabadságot, így például sosem írna alá egy több évig futó sorozathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!