a rajongók reménykednek

2020.01.16. 22:22

Újra összejöhet Vanessa Hudgens és Zac Efron?

A színésznő kilenc év után szakított párjával, Austin Butlerrel.

Actress Vanessa Hudgens and actor Zac Efron pose on the red carpet as they arrive for the premiere of the comedy movie "Get Him to the Greek" from Universal Pictures at the Greek Theatre in Los Angeles on May 25, 2010. AFP PHOTO/Mark RALSTON (Photo by MARK RALSTON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Marc Ralston

Vanessa Hudgens és Austin Butler nem egy pár többé, mely hír kettészakította a színésznő rajongótáborát – írja a hirado.hu.

Vannak, akik sajnálják a szakítást, és vannak, akik reménytelinek tartják a közel kilenc év utáni szétválást. Azok, akik szerint Vanessának első szerelme, Zac Efron a végzete, most reménykednek abban, hogy újra egymásra találnak.

Azonban az Elle információi szerint erre nem csak azért nincs esély, mert Zac és Vanessa is lezárta a múltnak ezt a részét, hanem mert Austinnal a szakítás nem biztos, hogy örökre szól.

A barátok szerint inkább csak szünetről van szó, melynek oka ismételten a távolság.

Butler jelenleg Ausztráliában forgatja a Baz Luhrmann rendezte Elvis Presley életrajzi filmjét, messze Los Angelestől, ahol Vanessa él.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!