a rémület folytatódik

2020.01.19. 20:58

Jamie Lee Curtis nem fog unatkozni

Nem akarják befejezni a Halloweent.

Elpusztíthatatlan gonoszt teremtett a Halloween sorozat, ennek is köszönhető, hogy a filmektől sem kell búcsút vennünk egyhamar – írja a Híradó.

Bár az új széria alkotói lezárt trilógiában gondolkodnak, könnyen meglehet, hogy a következő két film, a Halloween Kills és a Halloween Ends után visszatér a maszkos rém, hogy újra nagy méretű konyhakéssel hajkurásszon békés kisvárosi polgárokat.

Az eredeti, 1978-as siker rendezője, John Carpenter ugyanis kendőzetlen őszinteséggel úgy véli, amíg van pénz a szériában, Michael Myers rendületlenül megjelenik, hogy öldököljön. Márpedig a siker azt bizonyítja, hogy a sorozatban bőven van még matéria.

Carpenter az új széria egyik fontos alkotója, kreatív tanácsadó és zeneszerző, ráadásul a fiát, Codyt is bevonta a zenei feladatokba.

A Halloween kísérteties filmzenéje világbajnok a zongorán akár egy ujjal is pötyögtethető melódiák versenyében, mégsem lehet megunni.

Az eredeti változat itt meghallgatható némi szintetizátoros kísérettel:

A rendező nagyra értékeli, hogy reaktiválták, és rettentően hálás Jason Blum producernek, amiért bizalmat szavazott neki. „Jason arra buzdított, hogy ne üljek a partvonalon, ne nyavalyogjak, hanem emeljem föl a seggem és szálljak be a munkába” – mondja Carpenter.

Borítókép: facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!