Szerelmes dal

2020.01.06. 18:12

Ed Sheeran klipben árulta el, hogyan ismerkedett meg a feleségével (videó)

Már több mint 11 millióan látták.

British singer-songwriter Ed Sheeran applauds during a press conference for the film "Songwriter" presented in the "Berlinale special gala" category during the 68th edition of the Berlinale film festival in Berlin on February 23, 2018. (Photo by John MACDOUGALL / AFP)

Forrás: John MACDOUGALL / AFP

Egy újabb nagy slágerhez készült videó Ed Sheeran No 6 Collaborations Project című lemezéről. Az album igazi csemege a hallgatóknak, hiszen a 15 trackből álló korong hatalmas sztárparádét vonultatott fel. Ed olyan világhírű zenészekkel állt össze egy-egy közös szám erejéig, mint a teljesség igénye nélkül Camila Cabello, Bruno Mars, Cardi B, Stormzy, Eminem, Khalid és Justin Bieber.

Az elképesztően sikeres énekes-dalszerző ezúttal az Ella Mai-al közös felvételéhez készített klipet. A fülbemászó, mindenkit megtáncoltató szerelmes dalnál csak a hozzá forgatott videó érzelmesebb: a világ minden tájáról szerepel benne egy szerelmespár, akik a Put It All On Me”-re ropják.

A klip végén feltűnik Ed felesége, Cherry is, sőt, a pár történetét is elárulják. Az énekes és a lány a gimiben ismerkedtek meg, nagyon tetszettek egymásnak, még azon a bizonyos dombon is csókolóztak, amelyről a Castle On The Hill” szól, majd néhány évvel később ismét találkoztak, majd úgy egymásba szerettek, hogy 2019-ben összeházasodtak.

Ella Mai és Ed Sheeran kollabjának friss videóját a YouTube-on már több mint 11 millióan játszották le.

Borítókép: Ed Sheeran

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!