Meglepetés

2019.12.01. 19:22

Jennifer Aniston nem hitt a szemének

Tündéri mama-lánya fotó Courteney Coxtól.

US actresses Courteney Cox (L) and Jennifer Aniston attends the 46th American Film Institute Life Achievement Award Gala at the Dolby Theatre in Hollywood on June 7, 2018. - The American Film Institute (AFI) is honoring US actor George Clooney with the 46th AFI Life Achievement Award. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Immár 15 éves Coco, Jennifer Aniston keresztlánya, aki nem más mint a Jóbarátok másik sztárjának, Courteney Coxnak a csemetéje – írja a Borsonline.

Olyan gyorsan felnőttél. Nagyon szeretlek Titeket! – írta az 50 éves Jennifer barátnője Hálaadás napi mama-lánya fotójához annak közösségi oldalán. A képen az 55 éves Cox és lánya pózolt a kamerának, miközben összeért az arcuk. Coco édesapja a 48 éves David Arquette színész, ugyan különvált már Coxtól, de jó kapcsolatban maradtak.

Korábban anya és lánya duettben nyilatkozott a People magazinnak, ahol a színésznő arra panaszkodott, hogy lánya tinédzserként megváltozott:

Azt szeretném, ha mindent elmondana nekem, de nem akar nekem semmit sem elmesélni. Pontosan az ellentéte lett kamaszként, mint amilyen kisgyerekként volt – mondta lányáról Courteney.

Csak azért mert Coco nem mond el mindent az anyjának, még nem jelenti azt, hogy nem állnak közel egymáshoz. – Szeretjük egymást, sokat nevetünk. de természetesen néha veszekedni is szoktunk – fűzte hozzá Coco.

A színésznő néha alig bírja kihívni kamasz lányát a szobájából.

A legnagyobb hibám volt, hogy Coconak kényelmes, nagy ágyat vettem. Nem akarja elhagyni a szobáját. Úgy kell rimánkodni neki, hogy legalább a vacsorára jöjjön ki – fűzte hozzá Cox.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!