everyday life

2019.11.06. 06:49

Megérkezett a Coldplay új albumának címadó dala

Chris Martin zenekarának lemezét november 22-én veheti kézbe a közönség.

Chris Martin from Coldplay performs on stage during the Global Citizen Festival G20 benefit concert at the Barclaycard Arena in Hamburg, northern Germany on July 6, 2017 on the eve of the G20 summit. - Leaders of the world's top economies will gather from July 7 to 8, 2017 in Germany for likely the stormiest G20 summit in years, with disagreements ranging from wars to climate change and global trade. (Photo by Ronny HARTMANN / AFP)

Forrás: Ronny HARTMANN / AFP

Fotó: AFP

November második felében dupla albummal jelentkezik a milliók szívét rabul ejtő Coldplay, de a banda addig sem hagyja parlagon heverni a rajongókat, újabb dalt villantanak meg az „Everyday Life”-ról.

A szerzemény egy igazi érzelmekkel teli ballada, amelyet a zenekar az ismert Saturday Night Live-ban mutatott be. A track hatalmasat robbant a Youtube-on és biztosan menetel a milliós csúcsok felé. Chris Martin világszerte imádott zenekarának lemezét november 22-étől veheti kézbe a közönség, addig pedig fokozatosan csepegtetik az újdonságokat a hallgatóknak.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=UMkCkPzbLYI

Az elsőként bemutatott „Orphans” című dal klipje máris több, mint 27 millió megtekintésnél jár, és a multikulti „Arabesque” is gyorsan belopta magát a rajongók szívébe.

Érdemes visszaszámolni november 22-ig, ugyanis a Coldplay egy különleges albummal örvendezteti meg a nagyérdeműt: 53 percnyi zene került az Everyday Life-ra. A dupla lemezen a repertoár első fele a “Sunrise”, azaz napkelte, a második fele pedig a “Sunset”, azaz napnyugta címet kapta.

Borítókép: Chris Martin 2017-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!