barátság

2019.10.15. 13:39

Ryan Reynolds dalra fakadt a szülinapos Hugh Jackman kedvéért

A videó azonban tartogat egyéb meglepetést is.

Cast members Ryan Reynolds (R) and Hugh Jackman arrive for the Los Angeles industry screening of "X-Men Origins-Wolverine" at Grauman's Chinese Theater in Hollywood, California, on April 28, 2009. AFP PHOTO/Jewel SAMAD (Photo by JEWEL SAMAD / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Bár sokáig úgy tűnt, ki nem állhatják egymást, a két színész, Hugh Jackman és Ryan Reynolds nyilvános csipkelődése végig őszinte barátságon alapult. Na jó, talán nem a legelső perctől fogva – írja a Híradó.

Mindenesetre ők ketten nagy cimborák, mindketten érdekes humorral, így rajongóik előtt is szívesen heccelik egymást. Ahogy azt a Just Jared írja, ezúttal Ryanen volt a sor, aki a szülinapos Hugh-nak videóüzenetben énekelte el a Happy Birtdayt, bár a befejező sorok kicsit sem a megszokottak voltak.

Szó szerint nyelvezete miatt itt most nem idézhetjük a Deadpool sztárját, aki néhány szitokszó kíséretében, még odabiggyesztette a köszöntő mellé, hogy annak ellenére, hogy megközelítőleg sincs olyan énekesi képesítése, mint Jackmannek, ilyen előadást nyújtott.

Aki nem értené az odaszúrást, Hugh a napokban A legnagyobb showman-turnéján a közönség előtt megjegyezte, hogy Ryan sosem lenne képes olyan előadásra, mint ő. Hát íme, a visszavágás!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!