a hírnév átka

2019.10.22. 08:22

Keira Knightley-t az idegösszeomlásig hajszolták a lesifotósok

Leszorították az útról, a történtek miatt karrierjét is szüneteltette egy jó ideig.

Keira Knightley attends the Chanel Fine Jewelry Dinner in honor of Keira Knightley and debut of the Jewel Box at Bergdorf Goodman in New York on September 6, 2016 (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

A paparazzik nem tudják hol a határ, legalábbis sokuk túllépi azt, ráadásul nem is kevéssel.

Ez történt a The Telegraph-nak panaszkodó Keira Knightley-vel is – írja a hirado.hu.

„Negatív kontextusban felértékelődnek a sztárokról készülő képek. Ha éppen nem ütöd meg a mércét, a fotósok olyan szituációba kevernek, amitől érdekes leszel. Emlékszem, hogy Scarlett Johanssont leszorították az útról, és ez velem is megtörtént. Az mondtam nekik, hogy valamelyiküket meg fogom ölni, erre azt válaszolták, hogy ha megteszem, nekik abból csak még több pénzük lesz. Volt olyan pillanat, amikor az egésztől csak meg akartam szabadulni, mert úgy hittem, ennek nem lehet jó vége” – nyilatkozta a másfél hónapja kétgyermekes anyukává vált Keira.

A színésznő ezután szüneteltette a filmezést, majd két év után visszatért a mozivászonra, viszont nagy költségvetésű filmeket tudatosan nem vállal, mert a velük járó médiafigyelmet nem tudná kezelni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!