pech

2019.09.21. 12:32

Chrissy Teigen elkövette, ami minden híresség valóságos rémálma

Közzétett fotója miatt pillanatok alatt megrohamozták a rajongók.

US model Chrissy Teigen attends City Harvest: The 2019 Gala on April 30, 2019 at Cipriani 42nd Street in New York City. - City Harvest is a nonprofit food rescue organization. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Chrissy Teigen véletlenül egy olyan fotót posztolt közösségi oldalán, melyen látható volt a valódi e-mail címe, így aztán nem is meglepő, hogy ezrek próbáltak meg kapcsolatba lépni John Legend modell feleségével – számolt be a sztárok rémálmáról a Just Jared alapján a Híradó.

“Basszus, megosztottam az e-mail címem, hát ez vicces. Most emberek hívogatnak Face Time-on, szerencsére eddig csak kedves idegenek, és nem valaki nemes szerve néz velem szembe” – számolt be peches napjáról a kétgyermekes anyuka.

Az biztos, hogy a legnagyobb rajongóknak ez egy vissza nem térő lehetőség volt, volt néhány szerencsés, aki így tényleg kommunikálhatott Chrissyvel, aki azonban az üzeneteket már biztosan nem kapja meg, így már nem is érdemes próbálkozni, néhány órával később a modell tájékoztatta követőit, hogy új címe van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!