Natália

2008.11.03. 00:19

Hetedik Bejegyzés

jaaaj

Mindegy mit írok....
komolyan.....

Köszönöm a pozitív hozzászólásokat!!!! Komolyan nagyon jól esnek!! Olyankor látom azért, hogy nem egyhangú a hozzáállás!

És most elmesélnék egy kedves történetet....nem nem arról, amit akartok hallani.
Volt egy úriember, akit jogai miatt nem kívánok megnevezni, de tisztelem őt. Megkeresett iwiwen mivel mindenki, tudja a nevem. Megkeresett és ott mondta el negatív véleményét rólam. Képpel, névvel lakcímmel. Ő volt az egyetlen. Szóval, senki ne hidje már, hogy majd itt bárkinek is érdemlegesen válaszolgatok majd....minek, hogy jól szétszedjétek, amit mondok és azt úgy forgassátok ki, ahogy nektek tetszik. Ott az iwiw, tessék ott írni. Bár a netem eszméletlen lassú, de igyekszem válaszolgatni.
Ha meg nem tetszik, akkor jó szokás szerint tessék itt folytatni az észosztást.

Amúgy családom és barátaim a világ legjobb emberei és megértőek. Nem kell őket ide keverni, semmilyen formában.
És azért róluk írtam egy pár bejegyzésben, mert ők az egyetlen örömöm az életemben. És ha ez fáj egyes embereknek, azon én nem tudok segíteni, meg változtatni sem. Vagy, ha nekik nincs senkijük ezért órákat ülnek egy vad idegen ember blogja előtt azért, hogy végre írhassanak valamit, valami bántót, rosszat....rendben. Értem, és, hogyha valakinek senki nem kiváncsi érdemlegesen a véleményére ide jön osztani azt a rengeteg észt, amivel megáldották.
Paraszt vagyok? az lehet, meg idegroncs is, de ti azt nem tudjátok, meg nektek nem is számít. Amúgy meg nem azt mondtam, hogy soha nem voltam paraszt, csak annyit, hogy itt amikor elkezdtem írni nem vettem fel egy olyan stílust, amit néhányan megengednek maguknak velem szemben.
És akkor most gondolom megint a lényeg lesz ebből is levonva, helyesírás és társai.
Ez van.
Megyek aludni, mert holnap iskola.


U.i.:
HI HATER!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!