Natália

2008.10.13. 22:16

Első bejegyzés

Előre szeretném mindenki figyelmébe ajánlani, hogy az egyetlen blog, amit most aktívan vezetek. Amit itt leírok az hiteles. Köszönöm!

Először is szeretném mindenkinek megköszönni, aki bármiben is segített családomnak vagy nekem. Gondolom mindenki tisztában van vele, hogy akár egy jó szó mekkora segítség volt a családom számára. És magam nevében egy jó szó mekkora segítség most is.
Én megértem, hogy most ezek közzül a jóindulatú emberek közül, néhányan úgy érzik, hogy válasszal tartozom Önöknek. Én nagyon szívesen válaszolok is majd, de most éppen ott tartok, hogy megpóbálom a történteket magam is feldolgozni és a válszokat, amit sajnos én átéltem megpróbálni megérteni. Lehet, hogy nem járok az élen abban, hogy kimutassam, de nekem is vannak érzelmeim. Szóval nekem is van most mit helyre tennem a fejemben.Viszont mégegyszer szeretném megköszönni a jóindulatot, mert jól esik tudni, hogy azért vannak még itt ebben a kis országban jó érzésű emberek.
Félre értés ne essék nem kell engem szeretni. a kommentelés is, meg van ezen a blogon engedve, de csak kultúrált keretek között. Tehát csak azért mert valakinek negatív a véleménye a hozzászólása nem lesz letörölve, de ha elkezd anyázni akkor az emberi inteligencia kívánja meg, hogy az törölve legyen. Én sem fogok anyázni. Őszintén.....néha nehéz megállni, de azért eddig sikerült.

Részemről ennyit erről a hogyan kommunikálunk emberi módon szekcióról, nem hiszem, hogy ezt jobban kéne ragozni.

Akkor most megpróbálok a most felmerült kérdésekre, nah meg okosságokra reagálni.
-Iskola:
Ha minden jól működik, márpedig van egy fantasztikus iskola igazgató illetve tanári kar aki igyekszik, hogy jól működjön...tehát akkor magán tanulói jogviszonyom lesz. Semmilyen hiányzások miatt senkit nem fog semmilyen támadás vagy bírság vagy semmi sem érni.
-"Kedvencem", amin úgy amikor érzelmileg az ember nincs jól akkor két órát sírva tölt önutálattal, hogy na ez most tényleg így van-e, aztán rájön, hogy nem...a reptéri ölelési sorrend:
14 hónap után újra látom a családom. Nem nagyon tervezem kit mikor ölelek, de ha mégis ott amikor meglátom őket, minden mindegy mert csak öröm van. Miért nem sírtam jobban?! Én kérek elnézést, hogy a "mennyire sírunk mikor újra találkozunk" skálán nem ütöttem meg az egy-két ember által normálisnak tartott szintet.
-Testvérem végig tudta hol vagyok:
Nah ez az a pont, amire reagálni se kedvem, se energiám csak el sem hiszem. Emberek, akik ezt hiszik......az élet nem egy összeesküvés elmélet. És ezt az egészet nem én, meg a családom fújja fel, ha nem azok a kedves emberek, akik a névtelenség árnyékából nagy szájjal reagálnak meg írnak minden létező fórumra. Egyet ne felejtsenek el, én most itt őszinte véleményem, úgy írom le hogy ahhoz nevem adom.

Ezek voltak, azok a dolgok amik legjobban ledöbbentettek.

Jah és én egy percig magamon kívül, a történtekért senki mást nem okoltam. Csak elmondtam a körülményeket. ez volt az első és utolsó alkalom, hogy én a sok ocsárlásra reagáltam. A jövőben ez a blog arra fog szolgálni, hogy egy értelmes kommunikációs lehetőségként szolgáljon a köz és köztem.U.i.:
Ha meg nem tetszenek szeretni akkor nem kell olvasni!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!