Nagy Zabálók

2017.01.04. 12:00

Mutatós tálalás, barátságtalan eper a győri hajón

A csokoládé szuflé eper raguval és a brownie is feldobta a hangulatunk.

Még karácsony előtti hétköznap is csak hosszas sétálás után találtunk olyan éttermet Győrben, amely nyitva volt. Általánosságban elmondható, az év végi céges bulik sokat hoznak a konyhára, megérheti kitenni a zártkörű rendezvény táblát.


A Westy hajón is év végét ünnepelt egy társaság, de kaptunk szabad asztalt, s folytattuk a vegetáriánusoknak ajánlott ételek kóstolását, bár nehezen találtunk az étlapon kedvünkre valót. Már a levesnél elakadtunk.


A borjúragu levest (1290 forint) cipóban tálalják, bőséges adag, de jobb lett volna, ha a tejfölt külön kis csészében teszik az étel mellé, hogy ízlés szerint ízesíthessük. Az olasz sajtlevest (790 forint) is megkóstoltuk, gondolván, hogy húsmentes, de legnagyobb meglepetésünkre apró szalonnadarabokkal szórták tele, s ezt nem jelezték az étlapon. Kértük volna húsos megoldás nélkül, de így nem szolgálják fel, maradt a fokhagymakrémleves (890 forint), amely hozta az átlagot.

 


A vega vonal lazacot kóstolt vargányaraguval (3240 forint) és grill zöldségekkel (750 forint). A tálalás mutatós volt, a hal hozta a kötelezőt, a zöldségeket viszont inkább éreztük pároltnak, mint grillezettnek. A tarja steaket káposztás nudlival (2990 forint) körítették, amely nagyon jó ötlet, viszont a lazac és a nudli is kihűlt, mire az asztalra került. A tarjáról első látásra azt gondoltuk, hogy nem sült át kellőkép a vastagsága miatt, de szerencsére tévedtünk.


A csokoládé szuflé eper raguval (1190 forint) és a brownie (1290 forint) is feldobta a hangulatunk, annak ellenére is, hogy az eperrel nem kötöttünk túl jó barátságot.

Étterem értékelése
Konyha: 7 (1-10-ig.)
Minden egyéb: (felszolgálás, étlap, berendezés, miliő): 7 (1-10-ig.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!