Nagy Zabálók

2016.05.26. 12:21

Gyors kebab Kapuváron

A hús és a friss saláta kárpótolja a fogyasztót.

Kapuvár belvárosában több helyen is gyorsan tudunk enni, a Roni falatozó a gyorsétkeztetésre szakosodott. Hamburgert és kebabot készítenek, de a furcsa nevű keburger is szerepel az étlapokon, amelyeket a falra akasztottak, egy nagy Magyarországot ábrázoló, színes térkép mellé.

A pultban dolgozó lány mosolyog, miközben háta mögött sül a hús. Tálcára tesszük a sajtos kebabot, majd asztalhoz ülünk. A tészta sajnos nem helyben készül, mikróban melegítik fel, kicsit nyersnek érezzük. Az öntet mennyiségét pedig túlzásnak, mert falatozás közben már a csuklónkon is folyik. A kiválóan pirított hús és a friss saláta azonban kárpótolja a fogyasztót.

Hamburgert is ettünk volna, de a felszolgáló közli, hogy húspogácsa nincs, viszont szívesen tesz a szezámmagos zsömlében kebabhúst. Furcsán nézünk, de belemegyünk, megkóstoljuk. Keburgernek nevezik ezt a fajta ételt, de nem lesz a kedvencünk, nem nagyon passzol a ketchup a pirított húshoz. Magyarán: az egész nem egy meggyőző találmány, nem lesz a kedvencünk.

A burgerért, a kebabért és egy üveg ice teáért 1800 forintot fizettünk, s elmondhatjuk hétköznap kora délután ettünk egy jót, bátran folytathattuk utunk Sopronba, igaz a street foodozás még gyerekcipőben jár a rábaközi városban.

Étterem értékelése

Konyha: gyors 5, keburger 2 (1-10-ig.)

Minden egyéb: (felszolgálás, étlap, berendezés, miliő): kiszolgálás nagyszerű, a többin még lehetne változtatni 5 (1-10-ig.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!