M.Z.Cs Edit

2009.04.01. 18:26

Végre futhattunk!

2009. március 29-én rendezte meg a Győr-Moson Sopron Megyei Szabadidősport Szövetség, az idei szezon első futóversenyét Győrújbaráton, a hagyományos 14. Győrújbaráti krosszfutást.

/* Style Definitions */

table.MsoNormalTable

{mso-style-name:"Normál táblázat";

mso-tstyle-rowband-size:0;

mso-tstyle-colband-size:0;

mso-style-noshow:yes;

mso-style-priority:99;

mso-style-qformat:yes;

mso-style-parent:"";

mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;

mso-para-margin:0cm;

mso-para-margin-bottom:.0001pt;

mso-pagination:widow-orphan;

font-size:11.0pt;

font-family:"Calibri","sans-serif";

mso-ascii-font-family:Calibri;

mso-ascii-theme-font:minor-latin;

mso-fareast-font-family:"Times New Roman";

mso-fareast-theme-font:minor-fareast;

mso-hansi-font-family:Calibri;

mso-hansi-theme-font:minor-latin;

mso-bidi-font-family:"Times New Roman";

mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Szerencsére az időre nagyon nem panaszkodhatunk, aránylag kellemes időben vághattak neki a távnak a futók. Talán az utolsó befutókat már egy kis eső is megkergette. Nagyon szép számmal gyűltek össze a sportolni vágyók a tábor területén vasárnap délelőtt. Talán már ki voltak éhezve egy kis mozgásra a szürke, hideg téli napok után. Hallottam is, mikor mondták, de jó, végre futhatunk végre érezhetjük a tavaszi szél sugallatát !

Aránylag enyhe, kicsit borús, de futáshoz kitűnő időt kaptunk. Mi rendezők a  résztvevők számával is elégedettek voltunk, öröm volt nézni a kipirult gyerek arcokat és a sok felszabadult boldog embert. Talán felsorolni is nehéz lenne, milyen sok városból érkeztek a futók, Bp-ről, Tatáról, Tatabányáról, Móvárról, Balatonfüredről, Győrből, Sopron, Szárföld, Baj és szokás szerint Szlovákiából is mindig népes csapat érkezik hozzánk.

Ez a verseny, már nyitánya volt a júniusban megrendezésre kerülő Decathlon és Büchl félmaratoni versenyünknek, amire a felkészülést már most el kell kezdeni. ne csüggedjenek azok sem, akik csak rövidebb távot szeretnek futni, hiszen váltó versenyre és 4 km-es táv lefutására is lesz lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!