M.Z.Cs Edit

2009.02.05. 17:52

Együtt sportolás öröme

Nagyon jó volt olvasni, hogy egyre nagyobb a n. w. kedvelők tábora, akik csak örömmel nyilatkoznak, erről a sportról. Aki egyszer beleszeret, nehezen tudja elképzelni az életét nélküle.

A mai kicsit nehéz világunkban egyre nagyobb szükségünk van, olyan állóképességet fejlesztő sportra, amely erősíti a pozítiv beállítottságot és az általános jó közérzetet. Sajnálattal tapasztalom, hogy az emberek, inkább bezárkóznak a lakásukba, mint hogy egyre több időt töltsenek a szabad levegőn. Természetesen vannak akik maguktól is szívesen eljárnak mozogni, de bizony sok olyan ember van, akiknek szükségük lenne egy kis biztatásra, egy kis együtt mozgásra, egy kis társaságra, amely felszabadítja őket a bezártságukból. Ez a n.w. igazából, egy társasági sport, amit csapatban jó végezni, úgy mozogni, hogy közben lehet beszélgetni, ez fontos, információkat, barátokat szerezni. Együtt örülni a jóérzésnek, amit ez a spot nyújt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!