Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Visszalépnek a jelöltek

Ketten küzdenek meg a hédervári polgármesteri székért, miután a napokban tartott lakossági fórumon két jelölt visszalépett.
Kiemelt érdeklődés mellett zajlott le a napokban Héderváron a helyi civil szervezetek (Hédervári Baráti Kör, Hédervári KSE, Hédervári Templomokért Alapítvány) kezdeményezésével hiánypótló rendezvényként összehívott választási fórum „Merre tovább, Hédervár? 2014–2019" címmel. Göndöcs László korábbi faluvezető vezényelte le a bemutatkozásokat, programismertetéseket, részletezve a polgármesteri és képviselői feladatköröket.

A tizenkét képviselőjelölt többsége megtisztelte jelenlétével az érdeklődőket, vállalva a közvetlen bemutatkozást a község polgárai előtt. Balogh László, Csanádi Roland, Antóni Istvánné, Dániel Péter, Nérai László, Sövegesné Salacz Rózsa és Takács-Szalay Adrienn is részletesen beszámolt elképzeléseiről.

Az est meglepetéseként Sövegesné Salacz Rózsa és Nádasi László polgármesterjelöltek bejelentették, hogy visszalépnek Szabóné Németh Ágnes javára. Így tehát két jelölt közül választhatnak faluvezetőt vasárnap a héderváriak.

Szabóné Németh Ágnes agrármérnök, vidékfejlesztési szakértő társadalmi megbízatásban, míg Juhász József eddigi polgármester ismét főállású jogviszonyban pályázik a posztra.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nárciszok a betegekért

Nárciszhagymákat ültetnek csütörtöl délelőtt a Soproni u. 65. szám alatti idősek otthonában, ezzel… Tovább olvasom