Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Városi támogatásokról döntöttek Mosonmagyaróváron

A legutóbbi képviselő-testületi ülésen alapítványi támogatásokról is döntöttek. Az Óvári Gazdász Alapítvány részére 2 millió forintot ítéltek meg a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar hallgatói létszámának növelésére. 932 ezer forinttal járul hozzá az önkormányzat a Segítő Kéz Alapítvány számára a Lotz Károly utca 2. szám alatti műemléki épület homlokzatának javításához.

A „Kühne Fúvószenekarért" Alapítvány 150 ezer forintot fordíthat bel- és külföldi vendégszerepléseinek buszköltségére. Az Éltes Mátyás Alapítvány a Fogyatékos Gyermekekért gyermeknapszervezését 100 ezer forinttal támogatják. A Menedék Állatvédő Alapítvány állatok ivartalanítására 50 ezer forintot fordíthat a városi keretből. A Gondoskodás Alapítvány sérült fiatalok nemzetközi találkozójának megrendezéséhez 50 ezer forintot kap, felnőttkorú sérültek nyaraltatására 190 ezer forintot. A „Fekete István Általános Iskola hátrányos helyzetű tanulóinak támogatásáért" Alapítványnak a Kele-nap megrendezéséhez 150 ezer forint segítséget nyújtanak.

A „Mosonmagyaróvár Közrendvédelméért" Közalapítványnak távfelügyelet átirányításának támogatására 150 ezer forintot szánnak, míg a „Hátrányos helyzetű tanulókért" Alapítványnak programjai megvalósításához 100 ezret.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új pályázatra várnak Jánossomorján

Új pályázatra várnak Jánossomorján
Többek között a Kék Bagoly Bölcsőde bővítéséről, valamint a gyermekjóléti és gyermekvédelmi… Tovább olvasom