Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Tűz a jánossomorjai hulladéklerakóban - égett a szemét

Nem mértek egészségre káros értéket.
21.00 - Öt vízsugárral, egy vízágyúval, két erőgéppel dolgoztak

A tűzoltók öt vízsugárral, egy vízágyúval és két erőgéppel körülhatárolták a tüzet Jánossomorja külterületén, ahol korábban több száz négyzetméteren kapott lángra a kommunális szemétkupac a hulladéklerakónál. Mint arról korábban hírt adtunk, Mosonmagyaróvárról, Lébényről, Csornáról, Győrből és Pápáról hivatásos, Jánossomorjáról, Mosonszolnokról és Mosonszentmiklósról önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre.

Az erősen vízhiányos terület miatt vízszállítók is voltak a szerek között, valamint egy emelő is a helyszínre ért. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett még jelenleg is tartanak a munkálatok.

A katasztrófavédelmi mobil labor nem mért egészségre káros értéket.

Korábban

Több száz négyzetméteren ég a szemét Jánossomorja külterületén, a hulladéklerakónál. Mosonmagyaróvárról, Lébényről, Csornáról hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett a helyszínre. Győrből hivatásos, Jánossomorjáról és Mosonszolnokról önkéntes egységek is a területre tartanak, illetve a katasztrófavédelmi mobil labor is elindult. A helyszínen tartózkodó egységek két vízsugárral kezdték oltani a lángokat.

Képünk illusztráció.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Menyasszonyi fürtöket kapott nászajándékba a mosonmagyaróvári lány

Menyasszonyi fürtöket kapott nászajándékba a mosonmagyaróvári lány
Minden nőnek van olyan nap az életében, amikor a legszebb szeretne lenni. Saját esküvője napján hófehér ruhában, ki­sminkelve, gyönyörű frizurával szeretne az oltár elé állni és kimondani a boldogító igent. Ez a mosonmagyaróvári B. Evelinnel sem volt másképp. Tovább olvasom