Kisalföld logö

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 26°C Még több cikk.

Tovább, mindig előre

A Magyar Köztársaság Érdemrend Tisztikeresztjét vehette át a minap dr. Tenk Antal, a Nyugat-Magyarországi Egyetem oktatási rektorhelyettese. A kitüntetett négy évtizedes munkája méltó elismeréseként értékeli a tisztikeresztet.
A Magyar Köztársaság Érdemrend Tisztikeresztjét adományozta Mádl Ferenc köztársasági elnök dr. Tenk Antalnak. A Nyugat-Magyarországi Egyetem oktatási rektorhelyettese a felsőoktatásban eltöltött negyvenévi munkájáért járó elismerést Magyar Bálint oktatási minisztertől vehette át a minap a Néprajzi Múzeumban.

A kitüntetett amint azt a Kisalföldnek elmondta: egész életének elismerését jelenti ez az érdemrend.

– Nem ért teljesen váratlanul a kitüntetés, hiszen már korábban kiszivárogtak információk ezzel kapcsolatban, ám így is nagy örömet okozott. A felterjesztésemben vélhetően nagy szerepet játszott a kreditrendszer kidolgozása és zökkenőmentes bevezetése a Nyugat-Magyarországi Egyetemen, megbízott főigazgatóként végzett munkám a tanítóképző karon, és az egyetem négy városában évente megszervezett adventi hangverseny.

„ Ez az elismerés újabb lökést adott a pályámon, így megyek tovább előre, ameddig csak lehet."
– Jelenleg is számos doktoranduszhallgatóm van és szeretném, ha mindannyian megszereznék a doktori címet. Mellettük sokan írják nálam a diplomadolgozatukat és nyolc tárgyban tartok előadásokat az egyetemen.

Érdemjel a polgármesternek

A Magyar Köztársaság belügyminisztere, eredményes tevékenysége elismeréséül, nemzeti ünnepünk alkalmából hétfőn Lébényben a „Köz szolgálatáért" érdemjel ezüst fokozatát adományozta Varga Kálmánnak, Rajka polgármesterének.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fórum a fűtésről

Mintegy háromszázan gyűltek össze azon a lakossági fórumon a minap, ahol a mosonmagyaróvári… Tovább olvasom