Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Táncolt a Big Brother-lány

Évi, a Big Brother-ház egyik lány szereplője, aki folyamatos meztelenkedéseivel igyekszik a középpontba kerülni, „médiakarrierje” előtt egy Mosonmagyaróvár melletti éjszakai bárban kereste a kenyerét táncoslányként.

A huszonegy éves kaposvári pultoslányt a figyelmesebb tévénézők már a műsor elindulása előtt is láthatták egy-egy szereplőválogatásról adott bejátszásban, ahol első szóra megvált bármelyik ruhadarabjától. Ebből is látszik, hogy Évi bárhol, bármikor, bárkinek hajlandó levetkőzni, s ezt el is mondta egy vele készült interjúban. A ház valószínűleg legexhibicionistább lakója pornófilmforgatást is vállalna. A beköltözéskor is a műsorvezető első szavára levetette egyik ruhadarabját a színpadon...

Mint emlékezhetünk, a beköltözéskor is egy bikinifelsőben folytatta útját a ház felé.
Párkányi Éva egyszerű, tiszta, őszinte leányzónak tűnik a képernyőn keresztül, akinek legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy nem tesz féket sem a szájára, sem egyebeire. Irigylésre méltó erénye az, ahogyan gátlásaitól megszabadulni képes, a szókimondása és csillapíthatatlan szexuális étvágya, melyet, ha nem elégít ki valaki – végső esetben ő saját magának – időben, szörnyű fizikai elváltozásokkal, mint például pattanásokkal kell megküzdenie. Komoly szerepe volt és van a ház életében az ellazulás katalizálásának terén, mert ha ő nem lenne a csapatban, lehet, hogy még most is mindenki nagykabátban zuhanyozna és paraván mögött öltözködne – mint ahogy azt egy hasonló produkcióban eléggé elítélhető és kiábrándító módon teszik az egyébként nagyon is szemrevaló lányok. Évike tehát fontos és meghatározó karaktere a Big Brother-show-nak.

Évike bájait korábban nem a kamerák, hanem a férfi szemek pásztázták
Évi arca ismert lett, szexuális beállítottsága és szeméremteste nem különben. Már bevonulása előtt sem titkolta „pornográf" hozzáállását, sztriptíztáncosnői és a pornószínész-karrier iránti vágyát. A Kisalföld információi szerint azonban a fiatal lány ez irányú vágya már régebben teljesült. A Big Brother-ház exhibicionista lakója ugyanis a Mosonmagyaróvár melletti levéli Expo-falu egyik éjszakai bárjában mutogatta bájait. Egy neve elhallgatását kérő fiatalember lapunknak elárulta, hogy Évike három évvel ezelőtt közel fél évet dolgozott sztriptíztáncosként a határszéli szórakozóhelyen.

– Már a műsor elindulásakor is nagyon ismerős volt a fiatal lány, de először nem ugrott be, honnan. Néhány nap után aztán felismertem, sőt, több barátom is tudatosította bennem, hogy az Évi dolgozott az éjszakai bárban. Néhányszor beszéltem vele és ugyanolyan aranyos, szókimondó lánynak ismertem meg, mint amilyen a műsorban. Körülbelül fél évig dolgozott a szórakozóhelyen és ott is lakott az Expo-faluban – emlékezett vissza a fiatalember az akkor még tizennyolc éves, ma már médiasztár lányról.
Három év elteltével mára az Expo-faluban működő éjszakai bárok szinte mindegyike megszűnt vagy tulajdonost váltott, így a Big Brother-lány munkaadóját nem sikerült megtalálnunk. A faluban azonban még ma is sokan emlékeznek a fekete szépségre. Információnk szerint egyébként Évikének nem ez volt az egyetlen ilyen jellegű munkahelye, hanem több mosonmagyaróvári és környéki mulatóhelyen feltűnt éjszakánként.
Lapunk az üggyel kapcsolatban telefonon megkereste a műsort készítő produkciót is, ahol mint mondták, nem tudnak róla, hogy Évi korábban sztriptíztáncosként kereste kenyerét.

Kapcsolódó cikkek
Jogfosztott Big Brother-szereplők?
Költöznek a kastélylakók
ORTT: médiatörvényt sért a Big Brother
Big Brother: a fél ország kukkol
Big Brother, ValóVilág, A Farm.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keresettek a könyvtár gépei

A mosonmagyaróvári Huszár Gál Városi Könyvtárban már negyedik éve működik az internetes hálózat. A… Tovább olvasom