Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Szent István Napok Mosonmagyaróváron

A Szent István Napok programsorozat előrendezvényeként csütörtök este 6 órakor Válogatás címmel kiállítás nyílik a Fehér Ló Közösségi Házban Varga György festőművész és Lebó Ferenc éremművész, szobrász műveiből.

Pénteken a 6 órás megnyitót követően a kisszínpadra lép a Molnár Dixieland Band és Illényi Katica, majd este 8 órától Nyári Károly és a Summer Sisters ad közös koncertet.

A Macskák augusztus 19-én, péntek este 9 órakor kezdődik a nagyszínpadon. A székjegyek már korábban elkeltek, de állva ingyenes a program. Egy tizenöt négyzetméteres kivetítőn távolabbról is jól látható lesz a musical.

Augusztus 20-án, szombaton reggeltől estig várja az érdeklődőket a mesterségek utcája a plébániatemplom melletti területen. A hagyományos ünnepi szentmise délelőtt 9.45-kor kezdődik a mosoni templomban. Ezután Szent István-napi megemlékezés és koszorúzás lesz a Szent István-szobornál, majd a Pro Urbe-díjátadás veszi kezdetét 11 órakor a Fehér Ló Közösségi Házban.

Olvasóink írták

 • 4. pancser 2011. augusztus 20. 08:35
  „3-hoz! Te vagy a városvezetés ügyvédje? Eléggé eszetlenek voltak, ma sem különbek ami a dolgokat illeti, a fejlesztések logikátlanul az éppen aktuális hangadókhoz igazodnak, ja és a pályán kívüli jól fizetett pályázati elbírálóknak. Egyre több polgárnak szúrnak szemet főleg azok a dolgok, amelyek a mosoni városrészben történnek.”
 • 3. KoPi 2011. augusztus 19. 17:57
  „1. pidali: Jogos a gratuláció a városnak, de minden él nélkül! Ugyanis letakarta azt az épületet, amelyhez semmi köze. Nem tulajdonosa és nem járhat el benne hatóságként, ugyanis az első fokon eljáró szerv a megyei műemlék felügyelet, amelyik már bírságolta a tulajdonost. Ami meg az utakat illeti, hát ennek a rendezvénynek az árából meg lehetne csinálni vagy 100 méter utat! Állítsunk már párhuzamba valóságos dolgokat, kedves hozzászóló!”
 • 2. Csiripiszli 2011. augusztus 18. 17:44
  „A fesztivál rendezője a Flesch Károly Nonprofit Kft. és nem a város!”
 • 1. pidali 2011. augusztus 18. 17:10
  „Erre van pénz,de az utakra még mindig nincs,még mindig ponyvával van letakarva a templommal szembeni épület, gratulálok a város vezetésnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosonmagyaróvár mosoni városrészének rehabilitációja

A felújítás és átalakítás nyomon követhető a következő képeken. A munkálatok lassan, de biztosan… Tovább olvasom