Kisalföld logö

2019. 02. 24. vasárnap - Mátyás -6°C | 3°C Még több cikk.

Sportolóit köszöntötte a város

Hagyományosan a sportgálán köszöntötte a város a hazai, országos, valamint a nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményt elért sportolóit a hétvégén.
Polgármesteri elismerést kapott a tömegsport és a szabadidősport fejlesztésében végzett eredményes munkáért a Karolina Kórház-Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodája.

Magyar és országos bajnokságon harmadik és második helyezést huszonhat-huszonhat, míg első helyezést harmincöt sportoló ért el. A nemzetközi bajnokságokon harminc versenyző harmadik, illetve negyedik helyen, huszonegy pedig első helyen végzett. Eredményükért elismerésül kupát vehettek át a képviselő-testület tagjaitól. Az eseményen köszöntötték az edzőket, valamint Glaser Béla testnevelő tanárt 60 éves, Vucsics Péter és Szalai Tiborné testnevelő tanárt 40 éves szaktanári pályafutása alkalmával.

Sportban az élen - A hazai, országos, valamint a nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményt elért sportolóit köszöntötte a város.
Sportban az élen - A hazai, országos, valamint a nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményt elért sportolóit köszöntötte a város.

„Az év női sportolója" címet Németh Henriette sárkányhajó master-szenior világbajnok, a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület tagja kapta. „Az év férfisportolója" Molnár Tamás, a Botond Sportegyesület tagja lett, aki 100 kilogrammos felhúzásban GPC-világbajnokságot nyert Argentínában. „Az év egyesülete" címet az Első Mosonmagyaróvári Torna Egyesület 1904 vehette át.

„Mosonmagyaróvár város sportdíja" kitüntetésben Drescher Ottó, az Első Mosonmagyaróvári Torna Egylet 1904 elnöke részesült. Drescher Ottó bejelentette, a díjazással járó pénzjutalmát a város iskolái részére sporteszközök beszerzésére fogja fordítani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Második Karolina-bál nemes célokért

A Karolina Kórház ápolásfejlesztési és oktatási munkacsoportjának tagjai második alkalommal… Tovább olvasom