Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Nyári fesztivál hétvégén is Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár - A Mosonmagyaróvári Nyári Fesztivál programjai már a múlt hét végén megkezdődtek, a java azonban még hátravan: több helyszínen várják színes programokkal az érdeklődőket.
Szombat reggel 9 órától a Mosoni-Duna-parton az Englernél a testvérvárosok főznek. A Magyar utcán 9 órától autókiállítás lesz, zenél a Moldva Express utcazenekar. Délután 4 órától népművészeti, képzőművészeti foglalkozások színesítik a programot: lesz fafaragás Csonka Józseffel, gyékényfonás Bernáth Judittal, nemezelés, gyöngyözés, agyagozás a Zemplenszky családdal. Este fél 7-től a Flesch Táncfesztivál legjobbjainak gálaműsora lesz a színpadon, majd a Kühne Fúvószenekar, a Portré Zenekar játszik. Este fél 10-től Korda Györgyé és Balázs Klárié a színpad. A Fehér Ló Közösségi Házban délután 5 órától A Robinson család című filmet vetítik, este 7 órától a Civitas Pinceszínház előadása tekinthető meg Gyönyörök kútja címmel. A Főherceg Vendégházban délután 6 órától a Kemene Táncszínház Vérszerződés című előadása látható.

Vasárnap délután 6 órától a mosoni templomban Maczkó Mária templomi koncertjére a belépés ingyenes. A Magyar utcán 9 órától a Latin Spirit Trió zenél. Délután 3 órakor a Pisztráng Kör Egyesület kiállítása tekinthető meg. Dóka Zsuzsa, Kosáry Judit és Bősi Szabó László szlovákiai művészek (cigányzenekari kísérettel) „Szeressétek a nótákat" című nóta- és operettműsorral lepik meg a közönséget. A Fehér Lóban délután 5 órától Az Elvitte a víz című film látható, este 7 órától pedig az Egy bolond 100-at csinál című film.

Hétfőn a Magyar utcán délután 5 órától történelmi játszóház és Ék Erzsébet játszóházi foglalkozása várja az érdeklődőket, este 7-től Csepregi Éva Abrakadabra című gyermekkoncertjével jelentkezik. A rendezvényt este 8-tól a Molnár Dixieland Band koncertje és az este 10-től kezdődő tűzijáték zárja.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lőszerarzenál Mosonszolnokon

Mosonszolnok - Több mint ezeregyszáz darab lőszert találtak a rendőrök egy mosonszolnoki férfi… Tovább olvasom