Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Női kézilabda: buszon a mosonmagyaróvári bajnokok, úton az aranyjárat

A világ legerősebb női kézilabda-bajnokságának, a magyar NB I-nek lesz a részvevője az új idénytől az EU-FIRE Mosonmagyaróvár, amely ezt a sikert pénteken is megünnepli.
Az együttes délelőtt útra kel a klub új, gyönyörűen feldíszített nagy autóbuszával, hogy aztán a bajnokcsapatát ünneplő város több részébe is eljusson, s találkozzon a szurkolóival, a szimpatizánsaival, a támogatóival. Az UFM Arénából 11 órakor indul az "aranyjárat", hogy aztán először a Városháza dísztermében köszöntsék a csapatot, majd jó néhány iskola és cég is a rövid állomáshelyek között szerepel.

A 19 órakor kezdődő utolsó bajnoki mérkőzés is természetesen az ünneplésről szól, remek kiegészítő programok várják a bajnokavatóra kilátogató nézőket. A mérkőzés után következik a díjátadó ünnepség, ahol egyedülálló módon, az MKC két felnőtt csapata is aranyérmet vehet át, azaz ősztől NB I-es és NB II-es együttese is lesz Mosonmagyaróvárnak. Lesz tűzijáték majd bankett, zene, ahol együtt ünnepelhet mindenki, aki tett ezért a sporttörténelmi sikerért.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő - előzetesben marad a gyanúsított

Eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő - előzetesben marad a gyanúsított
Három hónapig meghosszabbították az előzetest. Tovább olvasom