Kisalföld logö

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -5°C | 5°C Még több cikk.

Nagy István: Fölösleges és pótcselekvésnek tartom

"Fölöslegesnek, pótcselekvésnek tartom, és nem vélem helyénvalónak országos politikai megnyilvánulások mindenáron való helyi kérdéssé erőszakolását."
Kovács Tamás helyi MSZP-elnök elhatárolódásra szólította föl Nagy István országgyűlési képviselőt párttársa Horn Gyulával kapcsolatos megjegyzései nyomán. („Határolódjon el!" – Kisalföld, 2011. március 29.)

„Az emberi élet méltóságának védelme és tiszteletben tartása számomra lelkiismereti kérdés. Wittner Mária Parlamentben elhangzott szavaira a miniszterelnök úr is méltóképpen reagált. Wittner Máriát az 1956-os forradalom után halálra ítélték. Magyarország szabadságáért küzdött, míg az MSZP elődpártja a magyar emberek ellen idegeneket hívott be a szabadság elfojtására. Wittner Mária akkor is és ma is vállalja tetteit és mondatait. Fölöslegesnek, pótcselekvésnek tartom, és nem vélem helyénvalónak országos politikai megnyilvánulások mindenáron való helyi kérdéssé erőszakolását. Különösen Mosonmagyaróvárott, ahol 1956 még mindig nyitott seb" – áll Nagy István (Fidesz) válaszában.

Olvasóink írták

 • 19. dorombolok 2011. április 07. 11:51
  „Tudja már valaki ,hogy Nagy Pistánk egyetért e ezzel a parlamenti stílussal ? Nem kéne már valamit mondani pl.: igen vagy nem ?”
 • 18. RickCartman 2011. április 06. 20:20
  „Bolsevik - nagybetű? Európa -kisbetű? Valahol utat tévesztettünk, nemde?”
 • 17. lampi 2011. április 06. 20:13
  „Ez az egész mélyen undorító. Elmaradt az elszámolás és a leszámolás. Bolsevik európa pedig csúszok egyre lejjebb, egyre lejjebb. Hogy ezt Rákosi nem érhette meg?”
 • 16. Goldhofer-Anhängerbau 2011. április 06. 16:54
  „Ki az a KT?”
 • 15. spqr 2011. április 05. 09:38
  „Csak annyit kellene kimondani, hogy "nem értünk egyet az elhangzottakkal". Ez nem politikai, hanem erkölcsi kérdés.”
 • 14. RickCartman 2011. április 03. 21:14
  „és továbbra is úgy gondolom: az ocsmány beszéd pártfüggetlen”
 • 13. pancser 2011. április 03. 18:03
  „Na végre, már csak KT. nem tudja, hogy Pistánknak nincse köze az elhangzottakhoz.”
 • 12. RickCartman 2011. április 01. 22:42
  „Már bocsánat, de ha K.T, vagy az Mszp (egyébként nem csak ők háborodtak fel w.m, szavain) tisztességből rosszul állnak, akkor ezzel csak a Pártszövetség veheti fel a versenyt -soroljam az alig egy év alatt elkövetett böszmeségeiket? Igaz, a képviselő úrnak ehhez valóban nem sok köze van, és reméljük, nem is lesz...”
 • 11. Olajos 2011. április 01. 19:12
  „Uram megbocsáss, de Nektek elment a józan eszetek? A tisztel képviselőnőnek természetesen mennie kell! Ilyen beszólást egy politikusnak nem szabad mondania , akármilyen düh is vezérli. Amúgy meg fogalmam sincs, hogy jön ebbe a történetbe a Nagy Pista! Kissé röhely az egész...”
 • 10. pancser 2011. április 01. 15:55
  „Eltértünk a tárgytól! A lényeg, hogy KT. országos szinten elhangzott dolgokat akar Nagy Istvánon számon kérni. Egyébként az MSZP tisztességből sz.rul áll KT ezen nem tud változtatni, legfeljebb azok közé sorolják a Wittner Máriát pocskondiázőkkal együtt, akik ellenforradalomnak nevezték még nem rég a magyar forradalmat. Ez nem éppen hízelgő sem külföldön sem belföldön!”
 • 9. embertelen 2011. április 01. 14:07
  „Dr. Lang-nak. Az én logikámmal nincsen semmi baj, ellenben a te értelmezéseddel igen. Arnóth Sándor egy hasonlat volt arra, hogy Toller Lászlót, Pécs egykori polgármesterét, aki autóbaleset következményeként hunyt el, ugyanúgy kikezdte ez a vén eszement nő. Tudomásom szerint Horn nem lövöldözött sem ártatlanokra, sem pedig vétkesekre és már nem is fog. A fideszes böszme, a Te vezéred még ezt megteheti a jövőben, ha másként nem, akkor úgy, hogy magyarokat ugraszt majd össze magyarokkal.”
 • 8. pancser 2011. április 01. 08:17
  „Kovács Tamás ="looser2" Milyen tanfolyamot indítasz, szeretnénk beíratkozni, a két kicsit beíratnám, az egyik barna a másik fekete barna beütéssel. Vau ezt ők is tudják!”
 • 7. looser2 2011. április 01. 05:31
  „Minden tiszteletem Kovács Tamásé, és Horn Gyuláé! Ők igazi emberi értéket képviselnek, nem úgy mint a Fidesz hazug közszereplői, és megélhetési politikusai!Meg lehet nézni, mindig amikor megnyernek egy választást, hány százalék ábrándul ki belőlük!Jelenleg a szavazók 1/3-a, de lesz ez még több is!
  Wittner Máriával véleményem szerint csupán annyi a problémám, hogy végre kellett volna hajtani rajta az ítéletet, és akkor nem ártott volna ennyit ennek a szép országnak!”
 • 6. pancser 2011. március 31. 22:00
  „5-höz! Ez is lehet, egyébként se nem a politikusi kvalitásai, se nem az esze miatt tagja a Parlamentnek. A forradalmárok a lehető legrosszabb politikusok, ezt számos példával lehet igazolni, ezért nem is vagyok meglepve. Sokkal inkább azon, hogy KT. az egészet egy mosonmagyaróvári képviselő nyakába varrná, neki se osztottak több észt mint WM.-nek”
 • 5. RickCartman 2011. március 31. 20:31
  „gondolom, w.m is csak pótcselekvésként brekegett”
 • 4. pancser 2011. március 31. 19:31
  „Kovács Tamástól mit lehet várni olcsó gyurcsányista, abból is a legolcsóbb.”
 • 3. Dr.Lang 2011. március 31. 16:45
  „#2-hoz:
  Egy kis bibi van a logikaddal, javaslom ujra jarni az altalanos iskolat. Arnoth Sandor pl. nem lovoldozott artatlanokra 56-ban onkentes pufajkaskent. Horn Gyula igen. Es raadasul Orban a vedelmebe vette Hornt... ha pl. te Alzheimeres leszel (par honap kerdese), teged nem fognak kezelni allami penzen luxuskorhazban. A masik meg, hogy ehhez az ovari polgarmesternek az egvilagon semmi koze.”
 • 2. embertelen 2011. március 31. 11:36
  „Most már minden világos! Kíváncsi vagyok, hogy Nagy István és a Fidesz milyen állásponton lenne, ha valamelyik, Wittner Máriára hasonlító elmebeteg képviselő azt harsogná, miért él még ez az Orbán, miért rontja még itt a levegőt, vagy ha valaki nyilvánosan sajnálkozna, hogy miért Arnóth Sándor fideszes képviselővel történt a halálos baleset, nem pedig Nagy Istvánnal. Azt hiszem Nagy Istvánnak is más lenne a véleménye, mint a mostani. 1956-ot meg felesleges ide keverni, mert Wittner minden volt, csak forradalmár nem, azért lett "forradalmár", mert szerencséje volt és a komcsik nem akasztották fel. Neki 1956-ban nem az utcán kellett volna lennie, hanem a lánygyerekként megszült csecsemőjét kellett volna otthon szoptatnia!”
 • 1. dorombolok 2011. március 31. 10:35
  „Tényleg nem kell helyi kérdéssé nyilvánítani Wittner M. durva és embertelen megszólalását! Sajnos a nagy politikában már mindennapos jelenség a durva és meggondolatlan felszólalások tömkelege!!Erről azért N.I. megválasztói joggal kérdezhetik választottjuk véleményét.Nem kell mindig a nagypolitika semmitmondó rafinált, véleményébe beburkolózni!!.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzoltóparancsnok: egy pályázat

Egy pályázat érkezett a városi tűzoltó-parancsnoki álláshelyre a megadott határidőig. A jelöltet a… Tovább olvasom