Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Már nincs fennakadás és torlódás Hegyeshalomnál a határon

Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.
20.40 - Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom - közölte az útinfrom.

18.50 - Erős a forgalom az M1-es autópálya teljes szakaszán a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A hegyeshalmi autópálya határátkelőnél a kilépő oldalon bő 1 km-es a torlódás hatósági ellenőrzés miatt. 10-15 perc a várakozási idő. A közeli 1-es főúti átkelőnél szintén várakozni kell néhány percet Ausztria felé.

16.50 - Erős a forgalom az M1-es autópálya teljes szakaszán a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A hegyeshalmi autópálya határátkelőnél a kilépő oldalon közel 2 km-es a torlódás hatósági ellenőrzés miatt. 10-15 perc a várakozási idő. A közeli 1-es főúti átkelőnél szintén várakozni kell néhány percet Ausztria felé.

12.10 - Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a határátkelőnél a kilépő oldalon közel 2 km-es a torlódás. 15-20 perc a várakozási idő - közölte vasárnap délben az útinform.

Korábban - Két információt találtunk az útinform legfrissebb közleményében:

Az M1-es autópálya felújítási munkálatai miatt Hegyeshalom felé Biatorbágynál a 16-os és a 18-as km között a belső sávba terelik a járműveket! A munkaterületeknél lelassulhat a haladás.

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a határátkelőnél a kilépő oldalon közel 1 km-es a torlódás.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az év tanára Angyal Adrienn hédervári pedagógus

Az év tanára Angyal Adrienn hédervári pedagógus
Angyal Adrienn, a hédervári Timaffy László Tagiskola fizikát és matematikát oktató tanára. Tovább olvasom