Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

Kutyasétáltatás közben verekedtek össze, lövés is eldördült Feketeerdőn

Kutyasétáltatás közben verekedtek össze, lövés is eldördült Feketeerdőn
A rendőrök még a helyszínen elfogták a gázpisztollyal lövöldöző 59 éves férfit.
A rendőrségre 2018. november 24-én este fél hétkor érkezett a bejelentés arról, hogy két férfi összeverekedett Feketeerdőn - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon..

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy 59 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy előzetes szóváltást követően gázriasztó fegyverével egy esetben lövést adott le.

A járőrök adatgyűjtés során megállapították, hogy a két férfi kutyasétáltatás közben szólalkozott össze, majd ezután történt a verekedés és a lövés. A lövöldözőt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy mielőtt sétáltatni vitte a kutyáját, magához vette gázriasztó fegyverét, hogy az esetleges idegen kutyatámadásoktól megvédje magát. Az utcán lett figyelmes a külföldi sértettre, aki szintén két, pórázon tartott kutyájával sétált. A férfi úgy érezte, hogy a két kutya túl közel ment hozzá, ebből indult ki a veszekedés, majd a verekedés. Az eset során személyi sérülés nem történt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változó viszonyok - Kárpátalja helyett Erdélyi gyerekekhez kerülnek a lionok ajándékai

A Lions Club Mosonmagyaróvár idén is meghirdette hagyományos cipősdoboz-akcióját. A szervezet… Tovább olvasom