Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

Kétpárti politikai kannibalizmus kezdődött

Mosonmagyaróvár – A hét végén kirobbant MDF körüli lehallgatási botrányról én is csak annyit tudok, ami a sajtóban megjelent. Mindenesetre sajnálom, hogy a kétpárti hírszerzési háború politikai kannibalizmussá kezd válni – mondta a Kisalföld érdeklődésére Szabó Miklós megyei MDF-elnök.
Szabó Miklós megyei MDF-elnök a Kisalföldnek elmondta: semmi érdemi nem hangzott el pártja szombati országos választmányi ülésén a pártelnököt és kihívóját, Almássy Kornélt is érintő lehallgatási ügy hátteréről.

– Az ülés kezdetén Kornéllal éppen csak kezet fogtam, majd gratuláltam a névnapjához. Ő hamarosan távozott, ám előtte bejelentette: visszalép az elnökjelöltségtől. Arra kérte a választmány tagjait, illetve az őt jelölőket, hogy támogassák Dávid Ibolyát. Ezt követően a testület Almássyt támogató tizenkét tagja is lemondott választmányi tagságáról – ismertette az ülésen történteket a megyei elnök.

Szabó Miklós, megyei MDF-elnök
Szabó Miklós, megyei MDF-elnök

Elmondta még: noha kapott számos jelölést az országos elnökségi tagságra, végül nem kerül az MDF elnökségi tagságra jelöltek közé. Dávid Ibolya tizenegy jelöltet terjesztett elő, közülük tízen elnökségi tagok is lettek. Almássy bejelentése után az öt másik elnökjelöltből négyen szintén visszaléptek, így az országos választmány 66 szavazattal 17 ellenében Dávid Ibolyát jelölte az MDF elnökének. A jövő szombati országos gyűlésre így ő maradt az egyetlen elnökjelölt a feszült hangulatú tanácskozáson.

– Mivel elnök asszony igen nagy támogatást kapott, én is rá szavaztam. Így reménykedem benne, hogy egy irányba húzó, hatékony elnöksége lesz az MDF-nek – tette hozzá.

Arra a kérdésünkre, hogy ki vagy mi állhat a lehallgatási botrány mögött, Szabó Miklós elmondta, erről érdemben nem esett szó, így ő is csak találgatni tudna, de ennek nem látja értelmét.

– Mindenesetre sajnálom, hogy a kétpárti hírszerzési háború politikai kannibalizmusá kezd válni – fogalmazott.

Olvasóink írták

 • 10. kéményseprő 2008. október 17. 18:42
  „Magyarországi Nagy Cirkusz!!!”
 • 9. bűzimádó 2008. szeptember 22. 14:24
  „Mi a helyzet büdöske? Már megint rosszul írtad le a nevedet?”
 • 8. Tűzimádó 2008. szeptember 21. 21:19
  „Pan.cser te szlovák provokátor kussolj paraszt.
  Esetleg larongot "tisztelhetjük" benned??

  Mindegy!!! Húzz a francba innen!!!!!!!”
 • 7. /joco1-azigazi 2008. szeptember 16. 17:52
  „pan.cser: reagálásod pancser.
  Haver tudod itt a téma a FIDESZ- kövéri-TITKOSSZOLGÁLAT- ujabb bukása.Tuidod haver ha vléletlenül egyszer sikerülne arra is választ adni ami a téma- hát fizetek Neked.
  Megj. pan.cser:az antialkoholista??? tudod haver ez sem véletlen válasz”
 • 6. estikornel 2008. szeptember 16. 13:07
  „Pan.cser 3. hozzászólása is érdekes, de nem értem, konkrétan mi köze is van a mostani történésekhez.”
 • 5. pan.cser 2008. szeptember 16. 12:19
  „A Palink is ivott, éjszaka meg a körforgalomnál a nudi bárba járt Mosonba. A Maszopban is van néhány merev alkoholista, még nők is, de vannak személyiségi jogok.”
 • 4. Egy ügyfél. 2008. szeptember 16. 10:56
  „Az MDF-es Szabó Miklós és tolja a szekerét az MSZP-nek.
  A képmásá valóban úgy néz ki min egy boratválalatlan csövés.
  A szemeji kifejezés mintha arról árúlkodna, hogy bevan rugva !”
 • 3. pan.cser 2008. szeptember 16. 09:52
  „"Jocó 1"! Gagyogsz, ragyogsz, de az igazsággal hadilábon állsz. Nem úgy mint Nyakó főemeszpés, ő néha őszinte is tud lenni. Idézet tőle:"Minden szavazat számít. Az meg hogy miként szerezzük meg, soha nem derüljön ki". Egy másik gyöngyszem szociéktól "Nem érdekelnek az etikai és választási kódexek, a végén majd megbeszéljük mennyi a bírság". Annyit azért tudunk, hogy a szálak Fletóhoz vezetnek! Ott nála sem jogi, sem erkölcsi gátlások nem léteznek, ha hatalomról van szó. Bár mit is várhatunk egy pszichopatától, akit a köznyelv egyszerűen csak Böszmének nevez.”
 • 2. Közgazdász 2008. szeptember 16. 09:11
  „off: Legalább borotválkozna meg, úgy néz ki mint egy csöves.”
 • 1. /joco1-az igazi 2008. szeptember 16. 05:42
  „Kövér már 2003-ban "begigérte" a saját titkosszolgálatukat.2004: megalakult az UD. a volt III/III-as op.ti-t -majd kövéri segédlettel- NBH.Föig.h. vezetésével. Majd Kornélka -áprilisban - tárgyalt az UD vezérrel, majd lön csoda "készült" egy felvétel, ahol csupa fidesz prominens neve szerepel mint megbizo és "tanácsadoÓ egy Ibolyka elleni müveletben.Hát nem érdekes.?
  A rendörség-NBH feljelentésre- házkutatást tart az UD vezérkarnál, számitogépeket foglalnak le. Ezt az UD vezér egyböl fidesz elleni "támadásnak" vette/nyilatkozta. Majd megszolalt a megélhetési politikus és-demeteri- nyilatkozatában ö is fidesz elleni támadásnak vette az UD-s házkutatást, pedig akkor még senki elött nem volt ismert az Ibolyka UD-s CD-je.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízmillióval többe kerül a Lőpor utca

Mosonmagyaróvár - A zárt csapadékvíz-elvezetést és az útburkolatot nem bírta volna a Lőpor utca… Tovább olvasom