Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

Képző- és iparművészeti pályázat

A Fehér Ló Közösségi Ház képző- és iparművészeti kiállítási lehetőséget hirdet tehetséges amatőr alkotók számára. 18-35 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, képző-és iparművészeti alkotásokkal.
A jelentkezés feltételei csak a régióhoz való kötődés (Mosonmagyaróvár és környéke) és az életkor, szakmai ill. iskolai végzettség nem feltétel. A zsűri által kiválogatott művekből kiállítás nyílik ünnepélyes keretek között. Ez a kiállítás először a Fehér Ló Közösségi Házban tekinthető meg majd hetente új helyen, a környező falvakban kerülne bemutatásra. A program azon túl, hogy lehetőséget ad új tehetségek felkutatására, kiállítási lehetőséget ad pályakezdő művészeknek, jó lehetőséget ad arra, hogy a fiatalok megismerhessék egymást, tapasztalataikat kicserélhessék, szakmai tanácsokhoz jussanak. A kiállítás sorozatot az Ifjúsági és Sportminisztérium támogatja.
A pályamunkákat 2002. augusztus 31-ig kell eljuttatni a Fehér Ló Közösségi Házba. A pályázók maximum három pályamunkával pályázhatnak. Grafikákat és festményeket maximum 50x60 cm-es méretig, keretezetten várjuk. Szobrok, plasztikák és iparművészeti munkák maximális mérete 30x40x60 cm lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok a ló, de nem elég jó

Sok a ló, szép a környezet, jó a terep, de nincsenek oktatók, jól kiképzett lovak és hiányzik a… Tovább olvasom