Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Julcsiért fogott össze a művészvilág

Mosonmagyaróvár - Neves művészek fogtak össze R. Kárpáti Péter kezdeményezésére a mosonmagyaróvári Major Julcsi megsegítésére.
A színvonalas jótékonysági gálaműsor bevételét, mintegy hétszázötvenezer forintot ma adják át a beteg kislány
családjának.
Már többször beszámoltunk Major Julcsiról, arról a mosonmagyaróvári kislányról, akit négyéves korában autoimmun betegség támadott meg.

Az azóta eltelt több mint tíz év során Julcsi tolókocsiba került és a hallását is elvesztette, de életkedvét senki sem vehette el tőle.

R. Kárpáti Péter, a Barátok közt Berényi Andrása egy újságcikkben olvasott a beteg kislányról, és eldöntötte: jótékonysági műsort szervez a Major család megsegítésére.

Szeretettel Julcsinak - jótékonysági gála a Flesch Károly Kulturális Központban /1

A húsvéti ünnep ellenére sokan gyűltek össze a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban, de emellett többen váltottak támogatói jegyet is, így a gyermek- és felnőttgálaműsor bevételéből összegyűlt mintegy hétszázötvenezer forintot ma adják át a kislány családjának.

Szeretettel Julcsinak - jótékonysági gála a Flesch Károly Kulturális Központban /2

A gyermekeket szombaton délután Kardos Eszter műsorvezetésével mesejáték, tánc szórakoztatta. Az Electric Boogie Show látványos műsorral készült a kisebbeknek, de ők nyitották meg az Ördög Nóri által vezetett felnőttgálát is. Ihos József „Kató nénijét" senkinek sem kell bemutatni, a humorista a nevetőizmainkat mozgatta meg. Détár Enikő külön erre az estre összeállított musicalcsokorral lepte meg a közönséget, férje, Rékasi Károly bűvésztrükköket és kedvenc verseit hozta el a Lajta-parti közönségnek.

Szeretettel Julcsinak - jótékonysági gála a Flesch Károly Kulturális Központban /3

Az est során olyan tehetséges fiatalok is helyet kaptak, akiket a közönség már a kereskedelmi televíziók műsoraiból megismerhetett. A „Csillag születik" táncos sztárjai, a 4 For Dance mozgalmas, humoros koreográfiájukkal kápráztattak el, sőt, azt is megtudtuk, a nyíregyházi fiúk a hétvégén Londonban lépnek fel, és képviselik Magyarországot, a hazai táncot.

Szeretettel Julcsinak - jótékonysági gála a Flesch Károly Kulturális Központban /4

A szájdoboló (beatbox) Fekete János „Jammal" produkcióját is sokan szájtátva hallgattuk, a tehetséges fiú a borotva „hangjától" a dobon keresztül az ajtó nyikorgásáig bármit képes utánozni. A rapbajnok MC DC a helyszínen „faragott rímet" Julcsinak. Südi Iringó és DudásTibor szambájukkal a riói karnevál hangulatát hozták el közénk.
Szeretettel Julcsinak - jótékonysági gála a Flesch Károly Kulturális Központban /5

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Utolsó tartalékainkat éljük fel˝

Mosonmagyaróvár - A családok rémülettel értesültek a tervezett megszorító intézkedésekről, amelyek… Tovább olvasom