Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Ismeretlen holttestet találtak Mosonmagyaróváron, a Vár-tónál

A rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya  közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. szeptember 2-án a reggeli órákban, Mosonmagyaróváron a Vár-tó mellett található parkban, egy ismeretlen személyazonosságú holttestet találtak a rendőrök. Az ismeretlen személynél iratok nem voltak, személyazonosságát nem sikerült megállapítani.

A mosonmagyaróvári rendőrök a férfi azonosításához a lakosság segítségét kérik.

Az elhunyt 50-60 éves, körülbelül 175 centiméter magas, átlagos testalkatú, sötétbarna, rövid hajú, fehér bőrű férfi. Halálakor, sötétkék pólót, szürke színű „zsebes" nadrágot és 44-es méretű sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, aki az elhunyttal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon (9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 8.), vagy hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13) a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vissza a buszpályaudvart a vasútra!

Vissza a buszpályaudvart a vasútra!
Javítani kellene a reggeli diákjárat menetidején, visszahelyezni a buszpályaudvart a… Tovább olvasom