Kisalföld logö

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 19°C | 32°C Még több cikk.

Hárommillió a Magyar utcai karácsonyra

A rendezvény célja, hogy az érdeklődőknek az adventi időszakban lehetőségük legyen beszélgeti, vásárolni, kikapcsolódni.
A Városüzemeltető és Fenntartó Kft. (VÜF) és a mosonmagyaróvári önkormányzat idén először karácsonyi vásárral egybekötött ünnepségsorozatot tervez a Magyar utcán. Erre hárommillió forintot költenek, s a városlakóknak ajándékokkal is kedveskednek.

A 20 minőségi terméket árusító faház mellett felállítanak egy színpadot és egy központi sátrat, sőt, forralt boros adományhelyek is lesznek. Láng István, a VÜF ügyvezető igazgatója elmondta: a helyszín új karácsonyi díszkivilágítást kap. A színpadon az önkormányzat finanszírozásában és szervezésében hétköznap délután négy órától, hétvégén délelőtt tíz és délután négy órakor előadás lesz civil és profi eladókkal. A „Mosonmagyaróvár sátrat" elsősorban vállalatoknak kívánják bérbe adni. „Azt szeretnénk, hogy az adventi időszakban legyen élet a belvárosban" – mondta Láng István. Hozzátette: terveik szerint december harmadikától karácsonyig minden héten ajándékot adnak át – jelképesen a színpadon – a városlakóknak, melyet Szabó Miklós polgármester vehet át, s ezt lehetőség esetén bemutató követheti. Arra kérik majd a lakókat, tippeljék meg – s küldjék el levelezőlapon a VÜF címére (Mosonmagyaróvár, Régi vámház tér 9.) –, mi lehet az épp aktuális heti ajándék. A legjobban tippelők között kétszemélyes vacsorameghívást sorsolnak ki.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A beteg asszony osztrák nyugdíjára vár

2000-től külföldi munkáltatói igazolással is lehet Magyarországon banki hitelt kapni, amit Toldikné… Tovább olvasom