Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Gyorsan eljátszotta a zsákmányt a betörő

Jánossomorja - Nyerőgépeken eljátszott pénzét akarta pótolni az a férfi, aki egy éjszaka alatt két helyre is betört Jánossomorján. Bár a rendőrök néhány óra alatt elfogták a tettest, a lopott pénzt addigra már eljátszotta.
Egy jánossomorjai vendéglátóhelyre tört be egy ismeretlen elkövető a minap éjszaka. A tettes berúgta a helyiség ajtaját, majd a pénztárgépet a hóna alá csapva távozott, mintegy 50 ezer forintos kárt okozva. A bejelentés után a rendőrök még javában helyszíneltek a vendéglátóhelyen, amikor kapták a jelzést, hogy a közeli vegyesboltban is járt a fosztogató. Innen az ajtó felfeszítése után pénzt, cigarettát és italokat vitt el az elkövető mintegy 200 ezer forint értékben.

A nyomozás és adatgyűjtés során a rendőrök látókörébe került a 37 éves helybéli B. Gábor, aki elszámoltatását követően részletes beismerő vallomást tett. Tettét azzal magyarázta, hogy a játékgépeken már minden pénzét elvesztette, amit aztán a betörésekkel próbált pótolni. A férfi játékszenvedélyét jól jellemzi, hogy bár a reggeli órákban már el is fogták a rendőrök, az éjszakai betörésekből már szinte egy fillérje sem volt. Addigra mindet eljátszotta. Ellene kétrendbeli lopás bűntettének gyanújával indult nyomozás.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ekevasba rohant

Bezenye - Az elsődleges vizsgálatok szerint vélhetően figyelmetlenség vezetett ahhoz a közlekedési… Tovább olvasom