Kisalföld logö

2019. 03. 20. szerda - Klaudia -1°C | 10°C Még több cikk.

Gyereknap: Szabó Andris a sztárvendég

Mosonmagyaróvár - Családi vetélkedőkkel, különféle bemutatókkal, táncfellépésekkel és koncerttel várják az idei gyereknapra az érdeklődőket a Flesch Károly Kulturális Központba és annak parkolójába szombaton 9 órától.
Programkínálat: Gyereknap tánccal, vetélkedőkkel, kézműves-foglalkozásokkal

A Flesch Károly Kulturális Központ parkolójában szombaton 9 órától a rendőrség bevetési alegysége rendőrkutya- és kommandósbemutatóval jelentkezik, majd a tűzoltók ismertetik munkájukat. A közös reggeli tornán mozgatják meg az egybegyűlteket a Fehér Ló Közösségi Ház akrobatikát és jumpot tanuló csoportjai, majd a Spikies és a Dinamic dance-csoportok bemutatója következik.

10 órától a Bóbita Óvoda néptáncosai, a Zsebibaba táncosok, a Pulzus TSE táncosai, a kezdő Okay-Dance-csoportok, a Randevú társastáncklub, a rajkai ifjú táncosok, a Fantázia Majorette Csoport, a Móra-iskola bábcsoportja szórakoztatja a közönséget. Délután fél 5 órától a nagyobb táncosoké a színpad a Pulzus TSE, az Okay-Dance újabb csoportjaié, a Jamila Hastánccsoport gyermekcsoportjáé, a Mákvirágok Színpadi Tánccsoporté, Bokor Andreáé.

A program sztárvendége Szabó Andris, a koncert után a Danger Elements Breakcsoport tart táncbemutatót, majd a BSB zenekar vidám koncertje zárja a gyereknapot.

A Flesch Károly Kulturális Központban 9 órától a legkisebbeknek mesesarkot rendeznek be, Délelőtt fél 10 órától mese-akadályverseny lesz, melyre családok, illetve csapatok jelentkezését várják a helyszínen. 10 órakor az aulában a „Biztonságos közlekedés" című gyermekrajzpályázat megnyitója keretében eredményt hirdetnek. 11 órakor a színházteremben a győri Vaskakas Bábszínház Pöttöm mesék című ingyenes előadása lesz. Az ügyes kezű gyerekeket játszóházba várják fél 10 órától: lesz kőfestés, csipeszfigura-, papírcsoda- és babakészítés, de rajzolni is lehet a Fehér Ló Közösségi Ház gyermek rajzszakkörének tagjaival.

Délután 3 órától a Macskafogó 2. – A sátán macskája című filmet vetítik a színházteremben, a belépődíj 200 forint, megvásárolható elővételben vagy az előadás előtt. A délután 4 órakor kezdődő kézműves-foglalkozás keretében gyöngyfűzés, fonás, karkötőkészítés, cserépdíszítés lesz. A fiatalok asszociációs játékokban vehetnek részt a Fehér Ló Közösségi Ház Etűd Színpadának tagjai, Kopfschlägl Krisztián rendező segítségével.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigetkör: Kiaknázatlan lehetőségek

Szigetköz - Ipari műemlék s látogatóközpont lehetne: most mégis az enyészeté és a fémtolvajoké a… Tovább olvasom