Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Flórián nap Darnózselin

Május 8.-án vasárnap reggel 9 órakor kezdődő szentmisével és megemlékező programmal tisztelegtek a darnózseli tűzoltók Szent Flórián előtt és megemlékeztek a falu elhunyt tűzoltóiról.

Dr. Galla Gábor plébános úr színvonalas szentmise keretein belül emlékezett meg Szent Flórián védőszentünkről és kérte áldását tűzoltóinkra illetve az idei évben alakult ifjúsági tűzoltó szakágunk tagjaira. A szentmise után a tűzoltó szertárnál elhelyezett emléktábla előtt Dr. Karácsony István megemlékező beszédet tartott egyesületünk alakulásáról, múltbeli eseményeinkről és sikereinkről.

A Darnózseli Őszirózsa Nyugdíjas klub Énekkara kísérete alatt Fazekas Zoltán polgármester úr és Tonomár Károly parancsnok úr elhelyezte a megemlékezés koszorúit elhunyt tűzoltóink emléktáblájánál.

Kovács Krisztián, az egyesület elnöke beszédében megköszönte a programban részvevők színvonalas előadását, illetve az egyesület tagjainak önfeláldozó közösségi munkáját, amivel lehetővé tették a program méltó lebonyolítását. Külön köszönet járt a polgárőrség tagjainak is, akik biztosították számunkra a nyugodt környezetet.

Az elnök úr beszédében kérte a szülők további támogatását, türelmét melyekkel gyermekeik felé fordulnak, hiszen egy jó közösségben, szorgalmasan munkálkodnak. Illetve kérte a vállalkozók, a falu és a polgármester úr további támogatását és segítségét.

Fotók és szöveg: Darnózseli ÖTE

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A munkajogi szabályokról tájékoztatnak az infotúrán

Egyhetes információs kampány kezdődik ma kilenc nyugat-magyarországi városban, az… Tovább olvasom