Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Elfogták a támadókat

Mosonmagyaróvár - Elfogta a rendőrség azt a három férfit, akik a gyanú szerint a közelmúltban símaszkban, fegyverrel támadtak rá egy mosonmagyaróvári vállalkozóra egy tartozást követelve. A három támadót önbíráskodással gyanúsítják.

Amint arról a közelmúltban beszámoltunk, egy mosonmagyaróvári férfi tett bejelentést a rendőrségen, miután saját otthonában megtámadták. A férfi egyedül volt otthon az esti órákban, amikor kopogtak.

Az ajtót kinyitva három símaszkos férfi állt a bejáratban, egyikük kezében egy fegyvernek látszó tárgyat tartott.

Az ismeretlenek benyomultak a lakásába és ütni-verni kezdték a férfit, egy korábban felvett egymilliós tartozás visszafizetésére próbálták így „ösztönözni". A bántalmazott férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

A sértett a rendőröknek elismerte, hogy üzleti tevékenységéből származik ez a tartozás. Az ügyben önbíráskodás gyanújával indult nyomozás. A rendőrök a következő napon elfogtak két, Győr melletti illetőségű férfit, akiknek a sértett tartozik. A gyanúsítottak elmondták, hogy anyagi jellegű vitájuk volt a sértettel, amiben már hosszabb ideje nem jutottak eredményre. Éppen ezért megkérték egy ismerősüket, hasson rá a sértettre. A két férfit felbujtással gyanúsítják. Az egyikük lakásán tartott házkutatáson egy flóbertpisztoly, illetve egy kisebb kaliberű fegyver került elő. A győri illetőségű „ismerőst", a 27 éves L. Szabolcsot a következő napon elfogták a rendőrök. A férfi megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével, ám eleinte nem működött együtt a hatósággal. A gyanúsított lakásán tartott házkutatáson a rendőrök találtak egy baseballütőt, símaszkot, valamint egy „vipera" és egy gázpisztoly dobozát. A férfi előzetes letartóztatását akkor elrendelte a bíróság.

A nyomozás tovább folytatódott a másik két támadó felkutatása érdekében. Ennek eredményeként a rendőröknek a napokban sikerült elfogniuk a további két gyanúsítottat is. A 35 éves, győri illetőségű K. Sándor együttműködött a hatósággal és beismerte a  bűncselekmény elkövetését. Másikuk, a 24 éves töltéstavai Z. Dániel kevésbé segítette a rendőrök munkáját. A nyomozás tovább folyik, a három gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Olvasóink írták

  • 1. tibi-a 2009. március 13. 22:57
    „A vállalkozó meg éli világát!
    Remélem mindenkinek lehetősége lesz átélni,hogy többhavi elvégzett, munkájának ellenértékével tartoznak és ki sem fizetik!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tollaslabdázni hívnak

Levél - A mosonmagyaróvári Óvártoll TE „...ha nagy leszek" címmel tollaslabdaversenyt hirdet… Tovább olvasom