Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 9°C Még több cikk.

Darnózseli gyilkosság: nincs még ítélet, a bíró személyesen hallgatná meg a két védett tanút

Úgy volt, hogy szerdán ítéletet hirdet a Tatabányai Törvényszék az ügyben, a bíróság azonban újra megnyitotta a bizonyítási eljárást.

Úgy volt, hogy ma, szerdán ítéletet hirdet a Tatabányai Törvényszék a darnózseli gyilkosságként elhíresült bűnügy megismételt eljárásában. A bíróság azonban, úgy látszik, még egy utolsó szálat is szeretne elvarrni, ezért újra megnyitotta a bizonyítási eljárást.

Délután egy órakor tehát Tatabányán nem az N. János sorsát eldöntő és a sértett családját is mélyen érintő kérdés dőlt el: felmentés vagy elmarasztalás. Helyette egy végzés született: a bíró személyesen kívánja meghallgatni a két védett tanút. Tehát a szemtanút, aki a zseli réten - a sértett azonosított maradványainak feltalálási helyszínén - felismerte 2014. május 29-én a "valamit" szóró N. Jánost, s az illetőt, aki látta őt éjjel, amint egy nehéz csomagot húz ki az autóból a füstölőnél, még május 27-én. 

A folytatás fényében döntik majd el a per szereplői, hogy mondanak-e új perbeszédet, s a törvényszék úgy számol: március 1-én hoz első fokú ítéletet.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Traktorral lopta a takarmányt és a gázolajat három férfi a munkahelyéről Jánossomorján

Traktorral lopta a takarmányt és a gázolajat három férfi a munkahelyéről Jánossomorján
A traktorral egy erdőbe vitték a zsákmányt. Tovább olvasom