Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Bikini-nagykoncert

Hédervár - Kétórás élő nagykoncertet ad a Bikini együttes jövő pénteken este nyolckor a hédervári iskola udvarán. A helyszínválasztás nem véletlen.
Újabb nagyszabású zenei produkció érkezik jövő héten Hédervárra: a Bikini együttes lép fel a településen, méghozzá élő produkcióval. A szervezők a balsikerű júniusi falunap után gondoltak arra – akkor a hirtelen jött eső elmosta az ünnepet, s a sztárvendég Delhusa Gjon sem tudott fellépni az eső miatt életveszélyessé vált hangtechnika miatt –, hogy ki kellene használni a nyár végi jó időt, igényes programmal örvendeztetve meg a zeneszerető közönséget. Nem üzleti vállalkozásról van szó, hiszen a jegybevételből származó nyereséget a helyi iskolának és óvodának ajánlották fel a rendezők.

– Szeretnénk egy kicsit visszaadni a falunak abból, amit kaptunk, s úgy gondolom, a több ezer nézőt vonzó tavalyi István, a király és az idei Republic-koncert sikere azt mutatja, van igény a hasonló, minőségi produkciókra. Nemcsak Hédervárról és a környékbeli falvakból várjuk az embereket, hanem Mosonmagyaróvárról és Győrből is – mondta Hoóz Endre, az egyik szervező, aki garantálja a barátságos jegyárakat. Elővételben 1600, a helyszínen 1900, 7–14 éves korig 600 forintba kerülnek a belépők, hétéves kor alatt pedig ingyenes a részvétel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tengeri emlékmű avatására gyakorolnak a búvárok

Hegyeshalom - A hegyeshalmi bányatóban gyakoroltak az Adrián 1918-ban elsüllyedt Szent István… Tovább olvasom