Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

''Az egyetlen liberális párt az SZDSZ''

A liberális érzelmű választókat biztatta voksolásra és beszélt programjukról a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) mosonmagyaróvári csoportja tegnapi sajtótájékoztatóján.
Az SZDSZ Mosonmagyaróvár és térsége képviselőjelöltje, Szalai Zsuzsanna a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta: fontosnak tartja, hogy az SZDSZ erős pártként jelenjen meg a parlamentben. Az országos lista huszonharmadik helyén szerepelve lehetőség nyílik arra, hogy a párt jó szereplésével 1994 után ismét lehet liberális képviselője a térségnek.
A képviselőjelölt elmondta továbbá: sikeres szereplés esetén az egészségügy átalakítását, a mosonmagyaróvári kórház fejlesztését, az uniós pénzek térségbe irányítását tartja elsődleges feladatának. Mivel angolul, németül és románul beszél, igyekszik a térség nemzetközi kapcsolatait kiszélesíteni.

Szalai Zsuzsanna hangsúlyozta: az SZDSZ ma az egyetlen liberális párt Magyarországon. Az ismeretségi körében többen egészen mostanáig a Fideszt támogatták, mert nosztalgiát éreztek az egykori harcos liberális Fidesz iránt. Ma azonban úgy vélik, hogy antiliberális programot képvisel. Ezért azt kéri a liberális választóktól, ha nem akarják, hogy Orbán Mikolával és Semjénnel együtt kormányozzon, szavazzanak az SZDSZ-re. Az MSZP és az SZDSZ között ingadozó liberális szavazóktól azt kéri, gondolják végig: ha az MSZP 1–2 százalékkal többet nyer, az nem jelent számára újabb mandátumokat. Ha viszont az SZDSZ szerez ennyivel több szavazatot, az akár 15–20 mandátummal is többet hozhat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bezenyére ''igazolt'' a polgármester?

A kereszténydemokraták pénteki sajtótájékoztatóján Csorba Dezső elnök elmondta: a város idei… Tovább olvasom