Kisalföld logö

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 32°C Még több cikk.

A VÜF és a Joule kft. közös honlapja

Mosonmagyaróvár - A cégbíróság döntése szerint augusztus 7-től a Joule Hőszolgáltató és Szerelő Kft. beolvadt a Városüzemeltető és Fenntartó Kft.-be (VÜF).
Hamarosan megújul a VÜF honlapja, melyen a távhőszolgáltatásra vonatkozó információkat is megtalálhatják majd az érdeklődők.

Amint arról már beszámoltunk, a gazdaságosság érdekében a Joule kft. a mosonmagyaróvári képviselő-testület májusi döntése alapján a Városüzemeltető és Fenntartó kft.-be olvadt. A cégbíróság augusztus 7-től jegyezte be az összevonást.

– A távhőszolgáltatő a VÜF üzemegységeként fog működni.
Az összevonás lényege a költségtakarékosság, a munkaerő racionalizálása – tájékoztatta a Kisalföldet Kosár Tibor, a VÜF vezetője, aki elmondta: az előzetes elképzelések szerint a központi iroda átköltözik a Joule egykori székhelyére, míg a jelenlegi épületből a fizikai dolgozókat koordinálnák.

Két héten belül teljes „gőzzel
Két héten belül teljes „gőzzel" működhet a Magyar utcai szökőkút, melynek építéséről képek árulkodnak majd a megújult honlapon.


A városüzemeltető kft. honlapja a közeljövőben kibővülne a távhőszolgáltatásra vonatkozó adatokkal, információkkal. Az új weboldalon teret kapnak a lakossági visszajelzések, építő kritikák, de lehetőséget nyújtanak az egyszerűbb ügyintézésre is. Az érintettek interneten is bejelenthetik panaszaikat, észrevételeiket.
Újdonságnak számíthat az éppen aktuális, folyamatban lévő munkálatokról készülő galéria. Így például a Magyar utcai szökőkút építéséről is kerülhetnek fel felvételek.

– A napokban a szökőkút próbaüzeme után orvosoltuk a hiányosságokat, finomítottuk, tökéletesítettük működését, remélhetőleg egy-két héten belül beindíthatjuk – szögezte le továbbá az ügyvezető.
 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem az útfelújítás okozza a torlódást

Hegyeshalom - Az autópálya-kezelő szerint nem a sztrádafelújítás, hanem az átkelő nem megfelelő… Tovább olvasom