Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

A város legeredményesebb sportolói

A hagyományoknak megfelelően idén is ünnepélyes keretek közt köszöntötték a város legeredményesebb versenyzőit Mosonmagyaróvár sportgáláján.
A városi önkormányzat a hagyományoknak megfelelően sportgála keretében köszöntötte azokat a versenyzőket és edzőiket, akik magyar bajnokságokon, illetve nemzetközi vetélkedésben kiemelkedő eredményeket értek el. Jutalmazták azokat a társadalmi vezetőket, akik sokat tettek Mosonmagyaróvár sportjáért. Több tucat serleg, plakett és emlékérem talált gazdára, s ez azt bizonyítja, hogy az elmúlt év is sikerekben gazdag volt a Lajta-parti városban. A rendezvényen emlékeztek meg a közelmúltban elhunyt Vida László városi sporttanácsnokról és tüntették ki posztumusz díjjal.

A Mosonmagyaróvár legeredményesebb női sportolójának járó díjat idén Sastin Marianna, a Delta SE női birkózószakosztálya és a budapesti Csepel SC közös, világbajnoki ezüstérmes versenyzője vehette át. A legjobb férfi versenyzőnek járó elismerést Lampert Péter, a Magyaróvári Tekézők Egyesülete versenyzője kapta, aki a tavalyi teke-világbajnokságon a felnőtt magyar csapat tagjaként képviselte a várost. A legeredményesebb csapat címet az előző két esztendőhöz hasonlóan a Botond SE nyerte el. Az idén második alkalommal átadott Mosonmagyaróvár Sportdíját Varga Bálint sportvezető, egyesületi elnök kapta a város sportéletében folytatott kimagasló tevékenységéért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szociális foglalkoztató: felmentették a vezetőt

Még a múlt év végén, képviselői bejelentések nyomán rendeltek el célvizsgálatot a Mosonmagyaróvári Szociális Foglalkoztatóban. A célvizsgálat munkaügyi, működtetési és gazdálkodási hiányosságokat tárt fel, ezért – a szociális bizottság jóváhagyásával – általános revizori ellenőrzésre került sor. Ennek következtében fegyelmi eljárást indítottak a foglalkoztató vezetőjével szemben. Tovább olvasom