Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

A '''vármegye'' iparosai

Második alkalommal adták át a hétvégi mosonmagyaróvári iparosbálon „Az év iparosa”, „Az év szakembere”, „Az év szolgáltatója” díjakat.
A „Moson vármegye" területén tevékenykedő iparosok, vállalkozások, mesterek részére már második alkalommal hirdetett pályázatot a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület három kategóriában, hogy a térségben működő iparosok, mesterek és vállalkozások legjobbjai nagyobb nyilvánosságot kapjanak. „Az év iparosa", „Az év szakembere" és „Az év szolgáltatója" díjak nyerteseit a hétvégén rendezett iparosbálon hirdették ki, s itt vehették át a győztesek a kitüntető címet is.

A pályázók közül a bírálók Rigó Péter dunakiliti szobafestő-mázolót találták a legalkalmasabbnak „Az év iparosa" díjra. „Az év szakembere" elismerést Németh Krisztián mosonmagyaróvári egyéni vállalkozó kapta, míg „Az év szolgáltatója" díjat a mosonmagyaróvári székhelyű Winkler Villamosság érdemelte ki.

Az iparosok, szakemberek, mesterek elismerését célzó pályázatot a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, a Halászi és Vidéke Takarékszövetkezet, valamint a Kisalföldet és a Lajta- resst is kiadó Lapcom kft. alapította és támogatta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tartományfőnök is támogatja a kishatárt

A térség országgyűlési képviselőit továbbra sem hagyja nyugodni az M1-es autópálya hegyeshalmi… Tovább olvasom