Kisalföld logö

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 3°C | 10°C Még több cikk.

A haladás útján

A pneumatikus elemek tervezésével és gyártásával foglalkozó HAFNER Pneumatika Kft. halászi telephelyén vevőtalálkozóval egybekötött üzemavató ünnepséget tartottak július 11-én, szombaton.
A HAFNER Pneumatika Kft. eddigi történetének az egyik legnagyobb beruházását fejezte be. Az üzemcsarnok tervezése 2010-ben kezdődött, megvalósításának első szakasza 2012-re készült el, a második pedig 2015 májusában és ezáltal nyerte el az 1600 m2-es alapterületét.

Lehetővé vált, hogy egy helyre kerülhessen a teljes forgácsoló technológia és a hozzá kapcsolódó alapanyagok tárolása. Az épületet és egyéb forgácsoló gépeket magába foglaló beruházás együttes értéke 470 millió forint.

A telephely megnövekedett alapterülete lehetővé teszi a későbbi beruházásokat is, amelyek célja a hazai és nemzetközi versenyképesség további erősítése, a megrendelői igények szakszerű és gyors kielégítése, hozzá segítve így a céget a termelési kapacitás növeléséhez, az idő- és költséghatékonyabb termeléshez, valamint a még biztonságosabb működési környezet kialakításához.A HAFNER Pneumatika Kft. éves bevétele tavaly meghaladta az 1,7 milliárd forintot, az új üzemcsarnokkal pedig 2800 négyzetméterre bővült az alapterülete. Ezeket az eredményeket a cég, megalakulásától kezdődően egy 24 éven keresztül zajló fejlődési folyamat során érte el. Mindez azonban nem jöhetett volna létre a motivált és elkötelezett

dolgozók nélkül, akiknek a létszáma a kezdeti 4 főről a jelenlegi 73 főre emelkedett. A jövőbeli dinamikus fejlődés érdekében továbbra is várják a jó felkészültségű szakembereket. A vállalat minden területét folyamatosan bővítik, annak érdekében, hogy a maximális vevői elégedettséget fenntartsák. A jelen fejlődést nagymértékben köszönhetik belföldi vásárlóiknak is, akik a visszajelzéseik szerint elsősorban azért választják a HAFNER Pneumatika Kft-t és annak több, mint 4000 különböző típusú pneumatikus szelepekből álló termékkínálatát, mert képesek a partnerek felmerülő problémáit gyorsan és hatékonyan megoldani. Folyamatosan emelkedik az elégedett vevők száma, akiknek a legjobb ár-érték arányú termékeket szállítja a HAFNER Pneumatika Kft.

A hazai piacon túl, a sűrített levegővel működő szelepek gyártásával foglalkozó vállalkozás termékei megtalálhatóak az Európai Unión kívül is, világszerte, Amerikától kezdve, Ázsián keresztül egészen Ausztráliáig. A HAFNER Pneumatika Kft. az iparág egyik helyi vezető gyártójaként elkötelezett a folyamatos haladás és fejlődés mellett. A saját konstrukciók folyamatos fejlesztése és kivitelezésük magas nívója, az alkalmazott technológiák szintje, a rugalmasság, a megbízható minőség és a professzionális értékesítés a piaci igények legmagasabb szintű kielégítését teszik lehetővé a jövőben is.
www.hafner-pneumatika.com
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városnap Lébényben, fesztivál Lipóton, falunap Bezenyén

Lébényben lesz paraszt paintball, fellép Fehérvári Gábor Alfréd és Dér Heni. Csepregi Éva fellép… Tovább olvasom