Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

2008 éve elején jelenik meg Médl Sándor új könyve

Mosonmagyaróvár - Jövő év elejére várható Médl Sándor öt éve megjelent Elfogultan című könyvének folytatása „Haverom a..." címmel.
– A Pardavi Ari néniről készült riportom nagy sikere vezetett rá arra, hogy írnom kellene a kedves ismerőseimről – meséli Médl Sándor Elfogultan című könyvének kapcsán. A két lányának, Dórinak és Heninek ajánlott kötetben Mosonmagyaróvár és környékének ismert-ismeretlen arcaival találkozunk, olyan emberekkel, akik valamilyen szállal kötődnek az íróhoz. Hetvennégy személyt mutat be az egyetemi tanártól a város jól ismert kukázójáig.

Az Elfogultan írója korábban már jelentkezett egy keresztény ökumenikus mesekönyvvel is Hiszed-e, érted-e? címmel. Már kiskorában is szívesen játszadozott a szavakkal, rímekkel: verseket, meséket egyaránt kitalált. Április boldogja című könyve személyes történeteket foglal magába. Médl Sándor írásai, cikkei megjelennek a Civil Szemlében, szívügyének tekinti az Útkereső című lap szerkesztését.

Haverom a... című kötetének megjelenése január 25-re, nagylánya születésnapjára várható. A százötven oldalasra tervezett, háromszáz példányban megjelenő könyvben újabb ismerősökről, barátokról olvashatunk hivatásuk bemutatásával, s a komáromi Czibor család történetével is foglalkozik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Farönkbe kapaszkodva menekültek meg a kenusok

Szigetköz - Bedőlt fák, felkészületlen túrázók – ezek a leggyakoribb okai a szigetközi vízi… Tovább olvasom