Voluta 2019: több százan eveztek sárkányhajókkal Mosonmagyaróváron - fotók

Az egész Szigetközt megmozgatta a háromnapos Voluta fesztivál.

kisalfold.hu

A hagyományokhoz híven Lajta-túrával indult a program csütörtökön. Pénteken sportnapra vártak mindenkit a szervezők. Szombaton pedig több száz evezős küzdött meg egymással a tizenharmadik Voluta fesztiválon. Kétszáz és kétezer méteres távon versenyeztek a női, férfi, gyerek és vegyes csapatok reggel 9 és este 7 óra között.

Több százan eveztek sárkányhajókkal Mosonmagyaróváron. A Vadmacskák csapata tizenkét éve résztvevői a Voluta fesztiválnak.


A rendezvényt különböző programok kísérték napközben. Légvárpark, vizi dodzsem, óriás fajátékok és körhinta is várta az érdeklődőket. Sportos program lévén volt testösszetétel-mérés és trambulin fitnesz bemutató, kispályás labdarugó verseny és strandröplabda bajnokság. Az este koncertekkel folytatódott. A Bikini zenekar fergeteges hangulatot varázsolt majd DJ S!d és DJ Conaty zenéjére lehetett táncolni. Este fél 11-kor meggyúltak a Szentivánéji tüzek.


Bővebb részletek a Kisalföld napilap hétfői számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!